Σάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Αυτή είναι η λύση για την οικονομική αντικατάσταση του «Καλλιστώ» – Η Ελληνική Λύση δίνει ξανά την απάντηση…

Αυτή είναι η λύση για την οικονομική αντικατάσταση του «Καλλιστώ» - Η Ελληνική Λύση δίνει ξανά την απάντηση...

Η Ελληνική Λύση δίνει ξανά τη.. λύση!

Με αφορμή την τεράστια ζημιά που υπέστη το πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού «Καλλιστώ» στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος έσπευσε να δώσει για ακόμη μια φορα την λύση στον “γόρδιο δεσμό” του αποτελεσματικού εξοπλισμού της Ελλάδας χωρίς μάλιστα μεγάλο κόστος για την χώρα.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες εκτιμούν πως η ζημιά στο «Καλλιστώ» θα αγγίζει το υπέρογκο ποσό των 800 εκ. κάτι που αναντίλεκτα θα έπρεπε να προβληματίζει την κυβέρνηση, η οποία εξαιτίας της ασπόνδυλης πολιτικής της και της έλλειψης προγράμματος και ευελιξίας βρίσκεται επί μονίμου βάσεως ένα βήμα πίσω.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έσπευσε να δώσει την δική του λύση- απάντηση σε όσους προβληματίζονται από του κυβερνητικούς κύκλους μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Πόσο κοστίζει ένα ναρκαλιευτικό; 800εκ; Η Βουλγαρία παρέλαβε στις 14 Οκτωβρίου δύο μεταχειρισμένα ναρκαλιευτικά τύπου Alkmaar από το Ολλανδικό Ναυτικό έναντι μόλις €2,3 εκατομμυρίων! ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ η «Ελληνική Λύση» για να δίνει λύση ε;

Ας ελπίσουμε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος θα εισακουστεί (έστω και με δυσκολία) για ακόμη μια φορά…

Το Βουλγαρικό Ναυτικό προμηθεύεται δύο κυνηγούς-ναρκών από την Ολλανδία…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares