Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αυτή είναι η 23χρονη Εριέττα που αγνοείται ακόμα – Θρίλερ με τη νεαρή φοιτήτρια

Αγωνία και ανείπωτο πόνο προκαλεί στην οικογένεια μιας νεαρής φοιτήτριας η απουσία απαντήσεων για το ίδιο τους το παιδί, μετά από το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη. Η 23χρονη Εριέττα, φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής παραμένει αγνοούμενη καθώς ολοκληρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η εργαστηριακή ανάλυση του βιολογικού υλικού, ωστόσο δεν έχει βρεθεί τίποτα από το κορίτσι.

Οι συγγενείς της 23χρονης έφτασαν από την πρώτη στιγμή στη Λάρισα και έδωσαν δείγμα DNA, ωστόσο δεν προέκυψε αντιστοίχιση και όπως ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή δεν βρέθηκε κάτι.

«Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο θα μπορεί και να μην βρεθεί» δήλωσε η ίδια για την περίπτωση της αγνοούμενης φοιτήτριας.

Σε άσχημη κατάσταση οι γονείς της

Οι γονείς της Εριέττας βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού κανένας δεν τους έχει δώσει καμία απάντηση για την κόρη τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μια φίλη της 23χρονης στο Star, η Εριέττα καθόταν στο βαγόνι 2.

«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια».

Πηγή: newsbreak

Shares