Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Αυτές είναι οι επίσημες μελέτες & προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για τα ακατοίκητα νησιά και τις ανεμογεννήτριες! Η απάντηση στο πόλεμο λασπολογίας που της έχει κηρύξει το πολιτικό & μηντιακό σύστημα…(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτές είναι οι επίσημες μελέτες & προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για τα ακατοίκητα νησιά και τις ανεμογεννήτριες! Η απάντηση στο πόλεμο λασπολογίας που της έχει κηρύξει το πολιτικό & μηντιακό σύστημα...(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτές είναι οι προτάσεις της Ελληνικής λύσης για τα ακατοίκητα νησιά και τις ανεμογεννήτριες…

Είναι ευρέως γνωστός ο πόλεμος που δέχεται τόσο το κόμμα της Ελληνικής Λύσης όσο και ο πρόεδρος της, Κυριάκος Βελόπουλος καθώς τα μόνα όπλα που διαθέτουν για να αντιμετωπίσουν την αδιαμφισβήτητη δουλειά που γίνεται από το κόμμα της Ελληνικής λύσεις είναι ο ανίερος πόλεμος της λασπολογίας και του προπηλακισμού sampiyon θέσεων ολοκληρωμένου προγράμματος που διαθέτει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και κατά καιρούς αντιγράφει το Κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα η προμελέτη της Ελληνικής λύσης έχει κατατεθεί από τον πρόεδρο της Κυριάκο Βελόπουλο στα πρακτικά της Βουλής προκειμένου να την μελετήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η εν λόγω Μελέτη πραγματεύεται τη μεταφορά των λαθρομεταναστών σε ακατοίκητα νησιά Και τη μετέπειτα απέλαση τους εντός χρονικού ορίου ενός μήνα, προκειμένου να αποσυμφορηθεί πλήρως η Ηπειρωτική Ελλάδα.

Ακόμα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έχει καταθέσει επίσημη προμελέτης στα πρακτικά της βουλής και για το ζήτημα των ανεμογεννητριών οι οποίες εκτός από το γεγονός ότι καταστρέφουν το φυσικό πλούτο της Ελλάδας και μολύνουν το περιβάλλον με τοξικά απόβλητα, κοστίζουν υπέρογκα ποσά τα οποία θα μπορούσαν να διοχετευτούν σε άλλα έργα πιο ουσιαστικά ή ακόμα να μην δαπανηθούν καθόλου για ένα έργο το οποίο επιφέρει μηδενικά έσοδα στο κράτος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares