Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αυτά ζητάει η Αδριατική Λίγκα από Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό…

Η γενική συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας κράτησε περίπου έξι ώρες την Παρασκευή (24/5), με τους παράγοντες και τους ιδιοκτήτες των ομάδων να ζουν μια…περιπετειώδη διαδικασία και τους εκπροσώπους της Μπουντούτσνοστ να αποχωρούν εκνευρισμένοι επειδή δεν γίνεται αποδεκτό το αίτημά τους για ακύρωση του πέμπτου τελικού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr, το αίτημα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να μπουν στη Λίγκα για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019/20 δεν συζητήθηκε, τουλάχιστον όχι εκτενώς, καθώς υπήρχαν πιο σοβαρά ζητήματα από την επέκταση της Αδριατικής Λίγκας που χρειάζονταν άμεσες λύσεις.

Όπως, πάντως, ανακοινώθηκε, έγινε μια πρώτη συζήτηση για τους “αιώνιους” και την Μπνέι Ερτζελία. Αναλυτικά: “Για να συζητηθεί εκτενώς το ζήτημα, είναι απαραίτητο οι ομάδες να καταθέσουν πλήρη φάκελο με τα έγγραφα που χρειάζονται, ανάμεσα στα οποία θα πρέπει να υπάρχει και η έγκριση της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης”.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα πρέπει να βρεθούν στην επόμενη γενική συνέλευση, η οποία αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις, τις σκέψεις και τα πλάνα τους πριν παρακολουθήσουν την ψηφοφορία για την συμμετοχή τους στην Αδριατική Λίγκα της σεζόν 2019/20.
sport24.gr

Shares