Δευτέρα , 14 Οκτώβριος 2019
Τελευταία Νέα

Αυτά είναι τα ΣΧΟΛΕΙΑ που θα μείνουν και αύριο ΚΛΕΙΣΤΑ…

Κλειστά σχολεία θα έχουμε και αύριο, Τετάρτη 09.01.2018, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει. Η Περιφέρεια Αττικής ανανεώνει συνεχώς την λίστα των σχολείων που δεν θα λειτουργήσουν. Πού δεν θα… χτυπήσει κουδούνι και στην επαρχία. Νέα επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες με μεγάλο κίνδυνο πλημμυρών.


Κλειστά σχολεία και αύριο, Τετάρτη 09.01.2019. Ο καιρός εξακολουθεί να “μαστιγώνει” τη χώρα και τα πρώτα χιόνια που έπεσαν μέχρι και στο… Σύνταγμα, οδηγούν πολλούς δήμους της Αττικής να ανακοινώσουν “λουκέτο” και για την αυριανή μέρα.

Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται σε συνεννόηση με τους δήμους, από τους οποίους έχει ζητήσει από νωρίς να ενημερώνουν επίσημα για τις προθέσεις τους, με στόχο την άμεση ενημέρωση των γονέων για τα κλειστά σχολεία.

Κλειστά σχολεία – Η επίσημη ενημέρωση
Σημειώνεται, πάντως, ότι η λίστα αυτή ανανεώνεται συνεχώς, καθώς ο κάθε Δήμος παίρνει τις αποφάσεις του ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, την ώρα που τις επόμενες ώρες περιμένουμε και νέα επιδείνωση του καιρού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την μέχρι τώρα ενημέρωση:

Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών ισχύουν τα εξής:
1. Δήμος Γαλατσίου – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία.Ανοικτοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου

2. Δήμο Καισαριανής – Μετά την εισήγηση του Δ/ντη του 2ου Δημοτικού σχολείου Καισαριανής, τα μαθήματα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. Σε κάθε περίπτωση οι γονείς να επικοινωνήσουν το πρωί με το σχολείο γιατί υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας του.

Όλα τα υπόλοιπα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Βαθμίδας καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής ισχύουν τα εξής:
1. Δήμος Μαραθώνα – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς.

2. Δήμος Διονύσου – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς.

3. Δήμος Ωρωπού – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί.

4. Δήμος Αχαρνών – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς.

5. Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ.

6. Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου – Δ.Κ.Πικερμίου – Έναρξη μαθημάτων στις 9:30 π.μ.

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών ισχύουν τα εξής:
1. Δήμος Πεντέλης – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
2. Δήμος Κηφισιάς – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
3. Δήμος Αμαρουσίου – Κλειστά όσα σχολεία βρίσκονται στις περιοχές Αναβρύτων και Ν. Λέσβου. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν ανοίγοντας στις 10.00 πμ. Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
4. Δήμος Χαλανδρίου – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. και έναρξη λειτουργίας Παιδικών σταθμών του δήμου στις 10:00 π.μ.
5. Δήμος Παπάγου-Χολαργού – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. – Οι Παιδικοί σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά

Δείτε την ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής για τα κλειστά σχολεία αύριο, Τετάρτη 09.01.2018

ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 09/01/2019 (upd 19:22)Σας ενημερώνουμε για τις μέχρι στιγμής αποφάσεις…

Gepostet von Περιφέρεια Αττικής am Dienstag, 8. Januar 2019

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στα Βριλήσια, ενώ στην Αγία Παρασκευή θα λειτουργήσουν μετά τις 10:00 το πρωί.

Ακόμη, ανοικτά θα είναι τα σχολεία στην Μεταμόρφωση, ενώ αντιθέτως κλειστά στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Τέλος, στον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, με ώρα προσέλευσης των μαθητών τις 10.00. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν μετά τις 10.00. Τα ιδιωτικά θα αποφασίσουν την ώρα προσέλευσης με ευθύνη των Διευθυντών τους.
newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares