Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το πιο αηδιαστικό μέρος στο αεροπλάνο

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το πιο αηδιαστικό μέρος στο αεροπλάνο που δεν καθαρίζεται ποτέ

Κι όμως, δεν πρόκειται για τις τουαλέτες, ούτε καν για τον δίσκο στο κάθισμα.


Πολλές είναι οι συμβουλές αλλά και οι… αποκαλύψεις από αεροσυνοδούς, σχετικά με τα αεροπλάνα και τα ταξίδια με αυτά.

Ωστόσο, άλλη μια αεροσυνοδός αναφέρθηκε σε κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί. Τι είναι αυτό; Αποκάλυψε πιο είναι το πιο βρώμικο μέρος ενός αεροπλάνου. Αν και κανείς θα πίστευε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όλα καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά, εκείνη αναφέρει πως τα πράγματα δεν είναι… ακριβώς έτσι.

Η αεροσυνοδός και TikToker Brenda Orelus γνωστή και ως Flight Bae B! ( @flightbae.b flightbae.b ) ανέφερε: «Γνωρίζατε ότι οι τσέπες στην πλάτη των καθισμάτων είναι η πιο βρώμικη επιφάνεια του αεροσκάφους; Είναι πιο βρώμικες κι από τις τουαλέτες, από τα μαξιλάρια των καθισμάτων και είναι πιο βρώμικες από τα τραπέζια των δίσκων», εξήγησε.

 

Οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι θα ήταν οι τουαλέτες, αλλά η Orelus συνέχισε να εξηγεί γιατί οι τσέπες στο πίσω μέρος των καθισμάτων είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα.

«Είναι επειδή δεν καθαρίζονται ποτέ. Εκτός κι αν κάποιος κάνει εμετό», πρόσθεσε.

«Όλα αυτά τα μικρόβια έχουν συσσωρευτεί και δεν υπάρχει πραγματική τακτική συντήρηση ή καθαρισμός αυτών των επιφανειών, ενώ οι τουαλέτες σκουπίζονται και απολυμαίνονται τακτικά», συμπλήρωσε.

Το βίντεο έχει λάβει 31.000 προβολές και χιλιάδες likes. «Ως καθαρίστρια καμπίνας έχει δίκιο. Απλώς καθαρίζουμε τα σκουπίδια. Καθαρίζονται μόνο όταν γίνεται γενικός καθαρισμός στο αεροπλάνο. Δηλαδή καθόλου τακτικά», ανέφερε μια γυναίκα στα σχόλια.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares