Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: «Το φύλλο αγώνα με Ατρόμητο έκλεισε αναφέροντας ότι η συνάντηση δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αναφέροντας ότι το φύλλο αγώνα γράφει ότι η αναμέτρηση δεν έγινε λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ, το φύλλο αγώνα αναφέρει ότι ο αγώνας με τον Ατρόμητο δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

“Ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ δεν άρχισε ποτέ, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, από την ομάδα μας διαπιστώθηκε πως η υψομετρική απόσταση των οριζόντιων δοκαριών των δύο εστιών από το έδαφος ήταν αντικανονική, κάτι που επισημάνθηκε μέσω ένστασης στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο έλεγχος από τον Ευάγγελο Μανούχο επιβεβαίωσε το πρόβλημα στις δύο εστίες, το οποίο δεν αποκαταστάθηκε στον προβλεπόμενο από τον κανονισμό χρόνο των 30 λεπτών, όπως πιστοποιήθηκε από νέο έλεγχο, με αποτέλεσμα το διαιτητικό τιμ να αποσυρθεί στα αποδυτήρια και να κλείσει το φύλλο αγώνα, αναφέροντας ότι η συνάντηση δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου”.

 

newsIT.gr

Shares