Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Θέλει να αποφύγει τα… “Ζόρια” στο Europa League

Τη νίκη με την οποία θα παραμείνει ζωντανή για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θέλει απόψε (22:00, CosmoteSport 2) η ΑΕΚ στην έδρα της Ζόρια…

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τη Ζόρια για την 3η αγωνιστική του Europa League (22:00, CosmoteSport 2).

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μόνο αν κερδίσουν τους Ουκρανούς στη Ζαπορίζια.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν καταδικαστικό για τον «Δικέφαλο», ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο ήττες με Μπράγκα και Λέστερ.

Η «Ένωση» ταξίδεψε για την Ουκρανία χωρίς τον Μιχάλη Μπακάκη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τον Μάσιμο Καρέρα που ανέβασε πυρετό και θα παραμείνει στο σπίτι του τα επόμενα 24ωρα.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να επιβάλει από την αρχή του αγώνα το ρυθμό της, ώστε να μπορέσει να αποδράσει με το θετικό αποτέλεσμα από την Ουκρανία.

Στο αγωνιστικό, η ΑΕΚ θα παίξει με 3-5-2 στο «Slavutich – Arena».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και στα πλάγια τους Βασιλαντωνόπουλο και Ινσούα.

Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Κρίστιτσιτς και ο Σάχοφ, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Λιβάγια και ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Λάτσι, Χνιντ, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί θα παίξουν με τους Σεβτσένκο, Βέρντιντουμπ, Ιβασινένια, Φαβόροφ, Γκρόμοφ, Χάνα, Γιουρτσένκο, Κομχενόφσκι, Κοτσέρζιν, Γκλάντκι και Καμπάεφ.

Πηγή: sport-fm.gr

Shares