Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Νύχτα ντροπής στο ΟΑΚΑ, ερυθρόλευκη πεντάρα στην Ένωση

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το ΟΑΚΑ, διαλύοντας την ΑΕΚ με 5-1, για την 2η αγωνιστική των play off της Superleague.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ένωση, τιμώρησε κάθε λάθος της τραγικής “κιτρινόμαυρης” άμυνας και μετέτρεψε το ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο, αφού καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Νύχτα ντροπής για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία συνεχίζει να παρουσιάζει μία τραγική εικόνα και να αποτελεί εύκολη λεία για κάθε αντίπαλο. Οι Πειραιώτες δεν θέλησαν να δείξουν έλεος, με αποτέλεσμα το σκορ του αγώνα να ξεφύγει.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική ούτε για ένα 20λεπτο στο ΟΑΚΑ. Στάθηκε άτυχη στο 17′, δεχόμενη ένα τυχερό γκολ από τον Καμαρά, ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσε κι υποτάχθηκε άνευ όρων στην ανώτερη ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, έριξαν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο κατάφεραν να σημειώσουν και πέμπτο γκολ με τον Φορτούνη, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Ανσαριφάρντ στο 88′. Να σημειωθεί ότι η Ένωση σημείωσε ακόμα δύο γκολ, τα οποία ακυρώθηκαν.

Όσον αφορά τη βαθμολογία των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα ένα βήμα για τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΚ έπεσε στην πέμπτη θέση και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα χρονιά. Ο Παναθηναϊκός την προσπέρασε με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ και μοιάζει να είναι σε πολύ καλύτερο φεγγάρι από τους κιτρινόμαυρους.

 

Shares