Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα την λέω πάντα Βόρεια Μακεδονία…»

Στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής μίλησε ο Άδωνης Γεωργιάδης αναφορικά με την κύρωση συμφωνίας με το Κουβέιτ που κατατέθηκε περίπου έναν μήνα αργότερα από τα μνημόνια κατανόησης με την Βόρεια Μακεδονία και τα οποία παραμένουν στις καλένδες της πλειοψηφίας.

Ο άλλοτε αρνητής του νέου ονόματος των Βόρειων γειτόνων, επανέλαβε στο Κοινοβούλιο δήλωσή του στην ΕΡΤ σύμφωνα με την οποία πάντα θα χρησιμοποιεί τη νέα ονομασία της γείτονος.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα την λέω πάντα Βόρεια Μακεδονία…»Δείτε όμως στο βίντεο τι έλεγεΣτην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής μίλησε ο Άδωνης Γεωργιάδης αναφορικά με την κύρωση συμφωνίας με το Κουβέιτ που κατατέθηκε περίπου έναν μήνα αργότερα από τα μνημόνια κατανόησης με την Βόρεια Μακεδονία και τα οποία παραμένουν στις καλένδες της πλειοψηφίας. Ο άλλοτε αρνητής του νέου ονόματος των Βόρειων γειτόνων, επανέλαβε στο Κοινοβούλιο δήλωσή του στην ΕΡΤ σύμφωνα με την οποία πάντα θα χρησιμοποιεί τη νέα ονομασία της γείτονος.

Gepostet von Μακεδονικός Αγών am Freitag, 23. Oktober 2020

«Επειδή θα γίνει σχόλιο ότι αναφέρω τη χώρα αυτή ως Βόρεια Μακεδονία, έχω αναρτήσει το βίντεο σε σχετική ερώτηση του Νίκου Φίλη στην τηλεόραση της ΕΡΤ» είπε o προνοητικός υπουργός και πρόσθεσε: «Όταν με ρώτησε ο κ. Φίλης: ¨Πώς θα λέτε αυτήν τη χώρα εσείς αν γίνεται υπουργός;¨, είπα ότι ως επίσημο πρόσωπο και ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα την λέω πάντα βόρεια Μακεδονία διότι είμαι υποχρεωμένος ως κρατικός αξιωματούχος να σέβομαι μία συμφωνία που δεσμεύει τη χώρα μου και έχει δια συνταγματική αρχή». Βέβαια, ο Αδωνις Γεωργιάδης μάλλον λησμόνησε να αναφέρει ενώπιον των μελών της Επιτροπής ότι σε άλλο κανάλι είχε διαμηνύσει πως προτιμούσε να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής παρά να αποκαλεί τους γείτονες με το νέο τους όνομα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares