Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αδιανόητο: Τούρκος πατέρας θώπευσε την κόρη του και ανέβασε το βίντεο στο TikTok

Ο πατέρας της 15χρονης συνελήφθη μετά το σάλο στην Τουρκία για το βίντεο που ανήρτησε στο TikTok

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να χαϊδεύει την ανήλικη κόρη του κάτω από τα ρούχα και να περηφανεύεται για τα κάλλη της, ένα γεγονός που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο Χασάν Τουντσλάρ, συνελήφθη και προφυλακίστηκε, σύμφωνα με το πρακτορείο DHA.

Το 15χρονο κορίτσι ανέλαβαν, πλέον, οι κοινωνικές υπηρεσίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικογένειας, καταγγέλλοντας «τα ανάρμοστα σχόλια και χειρονομίες του πατέρα προς την κόρη του».

Ο Τουντσλάρ ανήρτησε τη Δευτέρα στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να χαϊδεύει το στήθος της κόρης του κάτω από τα ρούχα της. «Δόξα τω Θεώ είναι απαλή σαν κρέμα» ακούγεται να λέει για την 15χρονη που παραμένει σιωπηλή.

Το βίντεο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media με πολλούς να ζητούν τη σύλληψη του πατέρα και το κλείσιμο του TikTok.

Η κοινή γνώμη στην Τουρκία συγκλονίζεται τακτικά από βίντεο που παρουσιάζουν σωματική ή σεξουαλική βία εναντίον γυναικών ή κοριτσιών.

Oργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών κατηγορούν την τουρκική κυβέρνηση ότι δεν αντιμετωπίζει με αυστηρότητα τους δράστες τέτοιων εγκλημάτων, ενθαρρύνοντας με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με τις ίδιες, το αίσθημα ατιμωρησίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Shares