Τετάρτη , 12 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ -Εξοργιστικό άρθρο της NEW YORKS TIMES αναφέρει ότι η παιδοφιλία δεν είναι έγκλημα αλλά διαταραχή….

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ -Εξοργιστικό άρθρο της NEW YORKS TIMES αναφέρει ότι η παιδοφιλία δεν είναι έγκλημα αλλά διαταραχή....

Ένα δημοσίευμα που σοκάρει και προκαλεί απορία και ερωτηματικά είναι η απόψη που ανέφερε συντάκτρια της Νews Yorks Times to 2014

Αναφέρει ένα πολύ σμαντικό θέμα την παιδεραστία και την παρο μοιάζει ως διαταραχή και όχ ως έκλημα .Αν είναι δυνατόν  πως γίνεται να μιλάμε για διαταραχή όπως αναφέρει η Νew Yorks Times όταν μιλάει για μια καταδικαστέα πράξη η οποία πρέπει να θεωρείται έγκλημα και να μην υπάρχουν ελαφρυντικά για τον δράστη.

Ωστόσο στο άρθρο αναφέρεται ότι η  αυστηρή νομοθεσία στις ΗΠΑ κατά της παιδεραστίας είναι άδικη για τους παιδεραστές, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα συντάκτριας της New York Times.

«Κάποιος μπορεί να ζει με την παιδοφιλία και να μην ενεργεί σύμφωνα με αυτήν», λέει η εβραϊκής καταγωγής Margo Kaplan, επίκουρος καθηγήτρια νομικής στο Πανεπιστήμιο Rutgers, και πρώην δικηγόρος για την Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών.

Το άρθρο που εμφανίστηκε στο 5 Οκτωβρίου 2014, είχε τίτλο «Παιδοφιλία: Διαταραχή και όχι έγκλημα» (“Pedophilia: A Disorder, Not A Crime”).

«Είναι τραγικό», γράφει «ότι το περίπου 1 τοις εκατό των ανθρώπων που έλκονται σεξουαλικά από παιδιά κρύβουν τη διαταραχή τους από όλους τους γνωστούς τους – ή κινδυνεύουν να χάσουν εκπαιδευτικές και εργασιακές ευκαιρίες και αντιμετωπίζουν την προοπτική της παρενόχλησης και ακόμα και της βίας».

Το άρθρο μιλάει για έρευνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την«φυσιολογικοποίηση» σχεδόν οποιουδήποτε εγκλήματος και κάνει σύνδεση ακόμα με μια ομάδα που ονομάζεται «Ενάρετοι Παιδόφιλοι» (“Virtuous Pedophiles”) για να δείξει ότι ίσως είμαστε“πολύ σκληροί” σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη να κακοποιήσουν σεξουαλικά παιδιά προεφηβικής ηλικίας (και κάποιοι ίσως το έχουν ήδη κάνει). Επιπλέον, η Kaplan δείχνει ότι τα νομικά εμπόδια για παιδεραστές σε ορισμένους τομείς της απασχόλησης συνιστούν «διακρίσεις», και για αυτό συνιστά να επεκταθούν στους παιδεραστές ειδικά προνόμια και προστασίες που προορίζονται για τα άτομα με αναπηρία!

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares