Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αδιανόητο – Δάσκαλος διώχνει μαθητή από την τάξη επειδή επέμενε ότι υπάρχουν δύο φύλα

Pupil is thrown out of class and reprimanded by his teacher after saying  there are only two genders | Daily Mail Online

Ο μαθητής χρησιμοποιεί «φύλο» όταν εννοεί «φύλο», αλλά η βιολογική επιστήμη του αρσενικού και του θηλυκού (φύλο) έχει μεταμορφωθεί τόσο πολύ με το κοινωνιολογικό κατασκεύασμα της αρρενωπότητας και της θηλυκότητας, του αρσενικού και του θηλυκού και των ισχυρισμών ταυτότητας (φύλο) που η δημοτική γλώσσα έχει γίνει σύγχυση: το «φύλο» φαίνεται τώρα να σημαίνει «σεξ», κυρίως επειδή το «φύλο» έχει καταλήξει να σημαίνει σεξουαλική επαφή.

Συγκλονιστικό, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι ένα σχολείο «χωρίς αποκλεισμούς» και αυτό φαίνεται να σημαίνει ότι υπάρχει μόνο μία άποψη που είναι «αποδεκτή στο σχολείο». Ο δάσκαλος λέει ότι είχε δώσει στον μαθητή την «ευκαιρία να μείνει ήσυχος», αλλά ο μαθητής είχε επιλέξει να ασχοληθεί με το θέμα: υπάρχουν μόνο αρσενικά και θηλυκά, επέμεινε. Στη συνέχεια, ο δάσκαλος δίνει οδηγίες στον μαθητή: «Θα μπορούσες, σε παρακαλώ, να κρατήσεις αυτή τη γνώμη στο σπίτι σου». Όταν αμφισβητείται, ο δάσκαλος επιμένει ότι αυτό που διδάσκει είναι «πολιτική εθνικής σχολικής αρχής». Οι μαθητές απαντούν: «Δεν είναι καθόλου επιστημονικό». Ο δάσκαλος στη συνέχεια διαφωτίζει βοηθητικά: «Δεν είναι κάθε πολιτική επιστημονική, Μάρεϊ». Και μετά ο μαθητής στριμώχνει τον δάσκαλο σχετικά με τον ορισμό της «ένταξης»: πώς μπορεί να είναι περιεκτικό να αποκλείεται ένας μαθητής επειδή εκφράζει μια επιστημονική άποψη για το σεξ (ή, εν προκειμένω, μια κοινωνική άποψη για το φύλο); Απλώς είχε εκφράσει κάτι στο οποίο πιστεύει και τιμωρήθηκε γι’ αυτό.

Όταν ο δάσκαλος επαναλαμβάνει ότι η πολιτική ένταξης του σχολείου έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις, ο μαθητής διευκρινίζει την κατανόησή του για το φύλο (δηλ. το φύλο): «Δεν κάνω καμία διάκριση. Απλώς λέω ότι υπάρχουν δύο φύλα – αρσενικό και θηλυκό. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί προσωπική ταυτότητα».

Στη συνέχεια, οι μαθητές αποδοκιμάζονται επειδή επέλεξε να «θέσει ένα ζήτημα να κάνει μια άποψη που είναι αντίθετη με την πολιτική».

Δεν γνωρίζουμε το σχολείο (ή το όνομα αυτού του δασκάλου), αλλά είναι απλώς ένα παράδειγμα της (δι) ιδεολογίας των φύλων που ενσταλώνεται στο μυαλό των παιδιών: οι μελλοντικές γενιές θα μεγαλώσουν πιστεύοντας ότι «αρσενικό και θηλυκό Είναι τόσο οτιώδης όσο η έννοια του «Θεού». οι φωτισμένοι υπερβαίνουν αυτές τις πρωτόγονες κατασκευές και τέτοια «μεσαιωνικά» επίπεδα άγνοιας.

Ενώ η Εκκλησία της Αγγλίας φαίνεται ικανοποιημένη με τη διευκόλυνση της ενστάλαξης , ο Πάπας Φραγκίσκος άφησε το πόδι του κάτω με ένα έγγραφο: « Άνδρας και γυναίκα τους δημιούργησε: Προς μια πορεία διαλόγου για το ζήτημα της θεωρίας του φύλου στην εκπαίδευση » (BBC: « Βατικανό ζητήματα καθοδήγησης που αμφισβητούν τη σύγχρονη ταυτότητα φύλου »). Μιλάει για μια «εκπαιδευτική κρίση» και μια ατζέντα συζήτησης που μπορεί «να εκμηδενίσει την έννοια της φύσης» ή να αποσταθεροποιήσει τον θεϊκό θεσμό της οικογένειας. Το έγγραφο προειδοποιεί ότι η Θεωρία του Φύλου «αρνείται τη διαφορά και την αμοιβαιότητα στη φύση ενός άνδρα και μιας γυναίκας» και τους θεωρεί «απλώς το προϊόν της ιστορικής και πολιτιστικής διαμόρφωσης». Η ταυτότητα θα γίνει τότε η επιλογή του ατόμου, η οποία μπορεί επίσης να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

 

Οι Βρετανοί Χριστιανοί που πιστεύουν (και τολμούν να διατυπώσουν) τη φυσική τάξη του «αρσενικού και θηλυκού» θα περάσουν δύσκολες στιγμές τα επόμενα χρόνια. Η καταπίεση μπορεί να ξεκινήσει με τον αποκλεισμό ενός μαθητή από την τάξη. Σύντομα θα εξελιχθεί σε επίσημη κρατική ορθοδοξία και υποχρεωτική συμμόρφωση με τον πόνο απόλυσης από τη δουλειά ή συνοπτική σύλληψη και δίκη για παράβαση των νόμων του «μίσους». Ποιος θα πίστευε ότι το θέμα του αρσενικού και του θηλυκού, η φύση του γάμου και η αλήθεια για το ανθρώπινο πρόσωπο θα γινόταν το θεμέλιο της χριστιανικής δίωξης;

https://twitter.com/EvgenTzavaras/status/1562719623011004418?s=20&t=Etjn__pGGQmsaxiVW_sZag

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares