Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αδιανόητα τα οσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Τον άκουσε ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο πλανήτης! – Η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία

Αδιανόητα τα όσα ξεστόμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης οτι η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία την στιγμή που ο Πουτιν επέβαλε μερική επιστράτευση

Θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα με τα όσα ανέφερε συνέντευξή του πρακτορείου Bloomberg,  οτι «πολεμάμε την Ρωσία»  ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την «κήρυξη πολέμου» κατά της Ρωσίας από την βουλευτή της ΝΔ και αδερφή του πρωθυπουργού, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Ρωσικής Πρεσβείας.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα!

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην Τουρκία και τον Ερντογάν ο Κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως «Δεν χρειαζόμαστε άλλη πηγή γεωπολιτικής αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο, την ώρα που διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία».

Έβαλε την Ελλάδα λοιπόν στο ίδιο τσουβάλι με τις δυτικές χώρες που πολεμάνε την Ρωσία, ενώ η Μόσχα δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα και μάλιστα ην ώρα που ο Πούτιν κήρυξε ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!!! Άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση!!!

 

Με πληροφορίες:el.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares