Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε σε παιδικό δωμάτιο στο Κορωπί-ΕΙΚΟΝΕΣ

Συγκλονίζει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Κορωπί όπου κατέληξε η αδέσποτη σφαίρα: «Παρά λίγο θα ήμασταν ένας λιγότερος»

Ένας 29χρονος Έλληνας που πυροβολούσε στον αέρα στο σπίτι του, κατά την αλλαγή του χρόνου, συνελήφθη στο Κορωπί. Η σύλληψή του έγινε τη Δευτέρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Ο 29χρονος κατά την αλλαγή του χρόνου άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να καρφωθεί σε τζάμι διπλανής οικίας, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Μάλιστα η αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο παιδικό δωμάτιο της οικίας. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μίλησε στην ΕΡΤ για τις απίστευτες στιγμές που έζησε η οικογένειά της.

«Έγινε το βράδυ της αλλαγής του χρόνου. Βγήκαμε στο μπαλκόνι να δούμε τα βεγγαλικά και ακούσαμε κρότο όπλου. Αφού μπήκαμε στο σπίτι δεν καταλάβαμε κάτι. Το επόμενο πρωί είδαμε στο δωμάτιο του παιδιού μπάζα και μια τρύπα από τη σφαίρα στο ταβάνι.

Διαπιστώσαμε τελικά και μια μεγάλη τρύπα 4 εκατοστών από τη σφαίρα στο διπλό τζάμι του δωματίου. Μάλιστα η σφαίρα πέρασε και τα απλωμένα ρούχα σκίζοντάς τα. Η σφαίρα τελικά καρφώθηκε στο χαλί. Δύο λεπτά πριν ήμουν στο δωμάτιο στρώνοντας το κρεβάτι του παιδιού.

Ευτυχώς η Αστυνομία έφτασε γρήγορα και πήρε το βλήμα για εξέταση. Ήταν σαφές το από που προερχόταν η σφαίρα. Κάτι πρέπει να γίνει να θορυβηθούν οι ιθύνοντες. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο έθιμο από το οποίο μπορεί να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή».

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

newsbomb.gr

Shares