Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αδερφή αγνοούμενου εργαζομένου του ΟΣΕ: «Μου το είχε περιγράψει ως δρομολόγιο του τρόμου»

«Δεν ξέρουν να μας πουν τίποτα. Είναι παιδιά που μιλούν και τρέμουν. Ό,τι μάθετε, πείτε μας και εμάς. Περιμένουμε και τρέμουμε. Θα ξαναγυρίσω στη Λάρισα», είπε η αδερφή αγνοούμενου εργαζομένου του ΟΣΕ στα Τέμπη.

Εθνική τραγωδία στα Τέμπη… Εφιάλτης δίχως τέλος με συγγενείς να αναζητούν παντού τους ανθρώπους τους. Η Βασιλική Καρυώτη, αδερφή αγνοούμενου εργαζόμενου του ΟΣΕ, μίλησε στο MEGA για όσα συμβαίνουν μετά το τραγικό δυστύχημα, αλλά και για όσα της είχε αναφέρει ο αδερφός της.

«Πήγαμε στη Λάρισα, δώσαμε DNA, δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον ΟΣΕ και αυτό είναι το τραγικό της ιστορίας. Ο αδερφός μου ήταν ελεγκτής στην αμαξοστοιχία 62 από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή είναι αγνοούμενος. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον ΟΣΕ για τίποτα», είπε και συμπλήρωσε: «Γι’ αυτούς τους υπαλλήλους δεν θα πει κανείς μια κουβέντα; Τίποτα; Σαν να μην υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι; Και αυτοί έχουν οικογένειες, έχουν παιδιά, έχουν γονείς».

«Δεν ξέρουν να μας πουν τίποτα. Είναι παιδιά που μιλούν και τρέμουν. Ό,τι μάθετε, πείτε μας και εμάς. Περιμένουμε και τρέμουμε. Θα ξαναγυρίσω στη Λάρισα», σημείωσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο αδερφός της, την είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο δρομολόγιο ως «το δρομολόγιο του τρόμου». Πρόσθεσε ότι το έκανε συνέχεια και σε δύο χρόνια θα έβγαινε σε σύνταξη.

 

newsbomb.gr

Shares