Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Αδειάζει τον Τζορτζ Σόρος ο ΝτεΣάντις: Επιχορηγεί απατεώνες εισαγγελείς!

Ο κυβερνήτης Ron DeSantis κατακεραυνώνει τους «απατεώνες εισαγγελείς» που «συνήθως χρηματοδοτούνται από ανθρώπους όπως ο Τζορτζ Σόρος».

Έξω από τα δόντια τόλμησε να τα βάλει με τις δικαστικές αρχές, ένας πολιτικός αρχηγός και κυβερνήτης, μέλος της εκτελεστικής εξουσιας, Ρον Ντεσάντις, κατηγορώντας, πως ο γνωστός οικονομικός μεγιστάνας, Τζορτζ Σόρος, έχει επηρεάσει την κρίση των δικαστικών αρχών!

“Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα σε αυτή την χώρα με απατεώνες εισαγγελείς που λαμβάνουν αξιώματα, συνήθως επιχορηγούμενοι από άτομα, όπως ο Τζορτζ Σόρος!”, είπε χαρακτηριστικά ακολουθώντας το πλήθος να κραυγάζει αποδοκιμαστικά τον μεγιστάνα και υπεύθυνο για την δυστυχία πολλών λαών. Και συνέχισε, “Και λένε ότι θέλουν να αναθεωρήσουν το ποινικό δίκαιο και ο τρόπος που το οραματίζονται, είναι να αγνοήσουν ήδη εφαρμοζόμενους κανόνες και να αφήσουν κατηγορούμενους εγκληματίες ελεύθερους. Στο Σαν Φρανσίσκο, τους αφήνουν να κλέβουν 999 δολάρια. Αν δεν έκλεβαν 1000, τότε δεν θα τους διώξουν ποινικά. Βλέπεις τα αμάξια (εκεί) να είναι χαλασμένα και τίποτα δεν γίνεται. Άνθρωποι δέχονται επιθέσεις, έχουν έναν εισαγγελέα και δεν διώκει ποινικά που αναθέτουν την αρμοδιότητά τους στον ορκωτό δικαστή απλά για να πάνε για ψώνια!”, είπε αφήνοντας το κοινό συγκλονισμένο.

Τέλος, έστειλε μήνυμα υποστήριξης προς τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, τον Λι Ζέλντιν, ο οποίος ” θα πάει στο Μανχάταν και θα απομακρύνει τον εισαγγελέα… ”

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares