Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Άαρον Κάρτερ: Βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του

Aaron_Carter_Exof

Η οικιακή βοηθός κάλεσε την αστυνομία – Το αντίο της πρώην του Χίλαρι Νταφ – Ο 34χρονος πάλευε με την κατάθλιψη και είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια

Πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του βρέθηκε ο Άαρον Κάρτερ. Η Χίλαρι Νταφ, ο νεανικός του έρωτας απέτισε φόρο τιμής στον πρώην φίλο της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 34χρονος τραγουδιστής, αδελφός του τραγουδιστή των «Backstreet Boys» Νικ Κάρτερ «βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του» στο σπίτι του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια.

Η Νατφ, η οποία έβγαινε με τον Κάρτερ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, έγραψε:

«Για τον Άαρον
Λυπάμαι βαθύτατα που η ζωή ήταν τόσο δύσκολη για σένα και που έπρεπε να παλέψεις μπροστά σε όλο τον κόσμο. Είχες μια γοητεία που ήταν απολύτως ακαταμάχητη… ο εφηβικός μου εαυτός σε αγαπούσε πολύ. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά σου αυτή τη στιγμή. Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

Οι δυο τους έβγαιναν έβγαιναν μεταξύ 2001 και 2003, όταν ήταν έφηβοι. Συμμετείχαν σε ένα ταραχώδες ειδύλλιο, με τον Άαρον να φέρεται επίσης να βγαίνει με τη Λίντσεϊ Λόχαν την ίδια περίοδο.

Το 2003, το νεαρό ζευγάρι χώρισε οριστικά λόγω των φημών ότι ο Άαρον την απάτησε.

Οι «New Kids on the Block» έγραψαν στο σχόλιό τους για τον θάνατό του: «Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι για τον ξαφνικό θάνατο του Άαρον Κάρτερ. Στέλνουμε προσευχές στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη, Άαρον».

 

Η Κόρτνεϊ Στόντεν που γνώριζε τον Άαρον έγραψε στο Instagram της: «Μου τηλεφώνησε, μου εκμυστηρεύτηκε αλλά απομακρύνθηκα λόγω απειλών από το περιβάλλον του. Ήλπιζα ότι θα γινόταν καλά, αλλά τώρα είναι εν ειρήνη… Είμαι τόσο στεναχωρημένη».

Πνιγμένος στην μπανιέρα

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι έλαβαν κλήση στο 100 στις 11 το πρωί του Σαββάτου, η οποία έλεγε ότι «ένας άνδρας είχε πνιγεί στην μπανιέρα». Επικοινώνησε μαζί τους η οικιακή βοηθός, η οποία είχε βρει το πτώμα του.

Ντετέκτιβ έχουν αποσταλεί στο σημείο, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες ή ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια προς το παρόν.

Ο Κάρτερ, ο οποίος άνοιξε την περιοδεία των Backstreet Boys το 1997, έγινε διάσημος τη δεκαετία του ’90 κυκλοφορώντας τέσσερα άλμπουμ, ξεκινώντας στην ηλικία των 9 ετών.

Η ζωή του ήταν ταραχώδης καθώς διαπληκτίστηκε δημοσίως με πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νικ, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία, παρόμοια με αυτή που είχε τεθεί στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

 

Το 2019, αποκάλυψε στο «The Doctors» ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη», σύμφωνα με το CNN.

Ο Κάρτερ αφήνει πίσω του έναν γιο 11 μηνών. Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ακούγεται να τραγουδάει ότι θα φύγει αλλά όχι για πολύ.

 

Ο Κάρτερ έχει δύο αδελφές, εκ των οποίων η μία είναι η δίδυμη αδελφή του, η Έιντζελ και η Λέσλι, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2012 σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Shares