Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Άλλος για τις εκλογές; H Βάνα Μπάρμπαρα κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ….(βίντεο)

Άλλος για τις εκλογές; H Βάνα Μπάρμπαρα κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ....(βίντεο)

Αν και αρχικά σκόπευε να κατέβει στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Γλυφάδας, η Βάνα Μπάρμπα φαίνεται πως είναι έτοιμη να κατέβει στις Βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ!

Η γνωστή ηθοποιός φέρεται να είναι στη λίστα με τα ονόματα που «παίζουν» για το κόμμα, με την ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή να λέει πως της έχει γίνει ήδη πρόταση και την ενδιαφέρει να κατέβει, λόγω της Φώφης Γεννηματά.

«Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…», είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN.

Η Μπάρμπα αναφέρθηκε και στην αποπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου, από το ΚΙΝΑΛ, παίρνοντας το μέρος της Γεννηματά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μία γυναίκα που έχει και τα guts (σ.σ. τα κότσια), είδαμε και τελευταία τις αποφάσεις της… Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω»!

 

 

europost

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares