Παρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Α.Χατζηκομνηνός : Πρότεινα στο Μητσοτάκη κλειστές δομές σε Γυάρο, Μακρόνησο, Μπαρμπαλιά και το σκέφτεται… (FOCUS FM- ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο πρωθυπουργός ακούει και σκέφτεται όλες τις προτάσεις, ακόμη και της λύσης των ακατοίκητων νησιών, αποκάλυψε μιλώντας στον FOCUS FM o αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Άρης Χατζηκομνηνός...

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, τόνισε, ότι είναι σε φάση “παγώματος” οι κλειστές δομές στα νησιά, εκτός της Σάμου και επεσήμανε, ότι ο πρωθυπουργός έχει εντοπίσεις τα λάθη καθυστέρησης της κυβέρνησης.

“Είπα στον πρωθυπουργό να γίνουν δομές σε ακατοίκητα νησιά, όπως σε Μακρόνησο, Γυάρο και Μπαρμπαλιά, ένα νησάκι 1,5 ναυτικό μίλι από το Μανταμάδο, που έχει την έκταση να καλύψει 2 Μόριες. Να ξέρουν οι απέναντι, ότι θα πάνε σε ακατοίκητο νησί και μετά θα γυρίσουν πίσω. Ο πρωθυπουργός το σκέφτεται. Μετά την κουβέντα, που κάναμε πάγωσαν όλες οι κουβέντες για τις δομές σε Λέσβο και Χίο”, τόνισε ο κ.Χατζηκομνηνός.

Κάλεσε μάλιστα στην κυβέρνηση “να ελεγχθούν όλες οι ΜΚΟ και οι ντόπιες. Να τους “ξετινάξουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Επεσήμανε παράλληλα πως τις τελευταίες ημέρες είναι μηδενικές οι ροές στα νησιά, καθώς όπως είπε, “όταν το λιμενικό έχει εντολή για αποτροπή, γίνεται αποτροπή”.

Για το κρούσμα κορωνοϊού στη Λέσβο, είπε, ότι είναι γυναίκα, που είχε μεταβεί στα Ιεροσόλυμα. Σε αυτή τη φάση, ελέγχονται στενές 4-5 επαφές της.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του κ.Χατζηκομνηνού στον FOCUS FM, εδώ:

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares