Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

ΣΑΛΟΣ! H Ξεπαπαδέα «εξαφανίστηκε» από το ΔΣ της εταιρείας του πατέρα της…

Εξαφανίστηκε ως διά μαγείας το όνομα της γ.γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς Αναστασίας Ξεπαπαδέα από μέλος του Δ.Σ. της ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία παίρνει δουλειές από το Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται πως το όνομα της κυρίας Ξεπαπαδέα είχε καταχωρηθεί ως μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί» στην επίσημη εικόνα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) έως χθες.

Ωστόσο, σήμερα, αν κάποιος δει την επίσημη εικόνα από το ΓΕΜΗ θα διαπιστώσει πως το όνομα της γ.γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς έχει εξαφανιστεί!

Οι αποκαλύψεις για την κυρία Ξεπαπαδέα μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό. Πρώτα έγινε γνωστό ότι εκπροσωπούσε νομικά ως δικηγόρος την εταιρεία του Αρτέμη Αρτεμίου που ειδικεύεται στις offshore εταιρείες και ήταν ο άνθρωπος που είχε συνοδεύσει στη Βενεζουέλα τον Νίκο Παππά και είχε σχέσεις με τον Μανώλη Πετσίτη.

Τώρα ήρθε η οικογενειακή ιστορία με την εταιρεία που παίρνει δουλειές από το Δημόσιο και το όνομα της ίδιας ξαφνικά να χάνεται από Γενικό Εμπορικό Μητρώο μετά την αποκάλυψη.

Η εικόνα που ακολουθεί είναι από το ΓΕΜΗ έως χθες. Το όνομα της κυρίας Ξεπαπαδέα εμφανίζεται:

Η εικόνα που ακολουθεί είναι σημερινή από το ΓΕΜΗ. Το όνομα της κυρίας Ξεπαπαδέα έχει εξαφανιστεί:

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares