Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

AΠΟΚΑΛΥΨΗ για τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια! Τι αναφέρει ο καπετάνιος που τα διέσωσε…

Ερωτηματικά εγείρουν οι δηλώσεις του καπετάνιου του αλιευτικού στο οποίο απεικονίζονται σε πλάνα τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια, Σοφία και Βασιλική Φιλοπποπούλου, να είναι ζωντανά.Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο καπετάνιος του αλιευτικού ανέφερε πως την νύχτα της τραγωδίας πρώτα διέσωσε τρεις γυναίκες και μετά στο πλοίο του μπήκαν τέσσερα παιδιά.

«Η τρίτη γυναίκα φώναζε συνεχώς τα “παιδιά μου, τα παιδιά μου” και μετά στο πλοίο επιβιβάστηκαν ακόμη τέσσερα κορίτσια », ανέφερε ο καπετάνιος.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε πως μπορεί να ήταν αφοσιωμένος στο να σώσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε, αλλά όταν πλέον η βάρκα έφυγε από την ακτή, ο ίδιος ρώτησε τους συναδέλφους του για τα δύο δίδυμα.

«Ρώτησα τους συναδέλφους μου αν αυτά τα κορίτσια ήταν της γυναίκας που κάθονταν δίπλα τους και μου απάντησαν ναι. Είχαν την εντύπωση πως συνοδεύονταν», ανέφερε ο ίδιος στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Ο άνδρας μάλιστα ανέφερε πως όταν έφτασαν και πάλι στην ακτή είδε την Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου να φεύγουν με την άλλη οικογένεια και συγκεκριμένα μαζί με τα άλλα δύο κορίτσια που βρίσκονταν στο πλοίο και τον πατέρα τους.

Πάντως σε ερώτηση για το πως ήταν η ψυχολογική κατάσταση των δύο κοριτσιών όση ώρα βρισκόντουσαν στην βάρκα του, ο ίδιος απάντησε πως τα δίδυμα ήταν ψύχραιμα, αλλά σιωπηλά.

iefimerida.gr

Shares