Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Πού πήγαινε ο ΧΡΥΣΟΣ του γνωστού ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗ;..

Με αφορμή τη σύλληψη του γνωστού ενεχυροδανειστή αποκαλύπτουμε ένα παιγνίδι που παίχτηκε στις πλάτες των πιεσμένων οικονομικά πολιτών.Αξίζει να θυμίσουμε πως ήδη από το 2013 στα ΜΜΕ γραφόταν πως η Γερμανία συγκεντρώνει μεγάλες ποσότητες χρυσού.
Εκείνη δε τη χρονιά έγινε η δεύτερη χώρα σε χρυσά αποθέματα στον κόσμο! Παράλληλα ο χρυσός ήταν εξαιρετικά φθηνός εκείνη την περίοδο, που σημαίνει πως όποιος πιεσμένος οικονομικά Έλληνας (κι όχι μόνο) πουλούσε τιμαλφή το έκανε έναντι πινακίου φακής.
Τα στοιχεία είναι επίσημα. Το 2017 η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας (Bundesbank με αποθέματα πλέον πάνω από 3.374 τόνους χρυσού) ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναπατρισμού χρυσών ράβδων( είχε ξεκινήσει το 2013) αξίας, περίπου 31 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Διαβολική σύμπτωση ότι ένα χρόνο μετά η Ελλάδα ‘έβγαινε’ από τα Μνημόνια….!!!

Στην υπόθεση τώρα που εμπλέκεται κι ο γνωστός ενεχυροδανειστής παραθέτουμε το διαβιβαστικό της Αστυνομίας «Κατά το διάστημα από Ιούνιο μέχρι τέλος Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, η εν λόγω εγκληματική οργάνωση εξήγαγε παράνομα χρυσό στην Τουρκία αποδεδειγμένης αξίας βάσει της επισύνδεσης 3.019.000 ευρώ και εκτιμώμενης αξίας βάσει του συνολικού συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού, 5.419.000 ευρώ με απώλειες για το κράτος στην πρώτη περίπτωση 724.560 ευρώ και στη δεύτερη 1.300.560 ευρώ » Σύμφωνα επίσης με την δημόσια τοποθέτηση του διοικητής της ασφάλειας το κύκλωμα έκανε ημερήσιο τζίρο 400.000 ευρώ.
400,000 χ 150 ημέρες (5 μήνες Ιούνιος με τέλος Οκτωβρίου) = 60,000,000 εκατ κι όχι 5.419.000 ευρώ.
Αυτό σημαίνει πως κάπου έχει πάει ο υπόλοιπος χρυσός.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Τι φοβάται ο Πούτιν και αγοράζει χρυσό;…

 

Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο χρυσός που κάποτε πήγαινε στη Γερμανία, έχει ‘στραφεί’ (εδώ και αρκετούς μήνες) στη Ρωσία και την Κίνα. Αυτό, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δυσαρέστησε τους Γερμανούς που φρόντισαν το κύκλωμα να συλληφθεί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!Η Ρωσία αγοράζει χρυσό και ξεφορτώνεται δολάρια! Βλέπει παγκόσμια κρίση…

Εμείς περιμένουμε τις διωκτικές αρχές (τις μόνες αρμόδιες) για τη διερεύνηση αυτού του κυκλώματος και φυσικά τις δικαστικές αρχές για την επιβολή ποινών σε όσους είναι ένοχοι. Παράλληλα περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας….

Shares