Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Aπόφαση ΣΕΙΣΜΟΣ του Τσίπρα! Καταργεί το επίδομα ενοικίου…

Aπόφαση ΣΕΙΣΜΟΣ του Τσίπρα! Καταργεί το επίδομα ενοικίου…

Η Ράνια Αντωνοπούλου απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση, με… εντολή Τσίπρα. Ωστόσο ο πρωθυπουργός, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την υπόθεση της πρώην -πλέον- αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, φαίνεται πως έδωσε μια ακόμη… εντολή.

Κι αυτή αφορά στο επίδομα ενοικίου για τα εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης.

Με απόφαση του πρωθυπουργού, λοιπόν, καταργείται η σχετική διάταξη που έδινε το δικαίωμα σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης να λαμβάνουν επίδομα ενοικίου.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες και φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να αποκλείσει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Όλα ξεκίνησαν μετά την αποκάλυψη του «Ελεύθερου Τύπου» πως η κυβέρνηση πληρώνει 12.000 ευρώ για το ενοίκιο του σπιτιού της Ράνιας Αντωνοπούλου.

Κι αυτό ενώ η ίδια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, είναι το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης, σύμφωνα με το πόθεν έσχες τους που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 7 Δεκεμβρίου 2017.

«Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares