Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

AΠΟΚΑΛΥΨΗ VoiceNews!Οι ΗΠΑ προωθούν την ΑΛΒΑΝΙΑ εις βάρος της Ελλάδας;Δείτε πώς…

AΠΟΚΑΛΥΨΗ VoiceNews!Οι ΗΠΑ προωθούν την ΑΛΒΑΝΙΑ εις βάρος της Ελλάδας;Δείτε πώς...

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος λειτουργίας του αλβανικού λόμπυ στις ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι πως αν παρακολουθήσει κανείς την πορεία του χρήματος θα ζαλιστεί. Ας δούμε πόσο μπορούμε να ξεδιαλύνουμε το κουβάρι.

Πέρυσι μία σκωτσέζικη εταιρεία η Biniatta Trade, που δημιουργήθηκε από δύο σκιώδεις-εικονικές εταιρείες με έδρα τον φορολογικό παράδεισο του κρατιδίου Μπελίζ (Κεντρική Αμερική) πλήρωσε τον Ρεπουμπλικανό λομπύστα και πρώην σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Nick Muzin για να προωθήσει της θέσεις του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας στις ΗΠΑ.
Θυμίζουμε πως την εποχή εκείνη η Αλβανία προσπαθούσε με ‘μανία’ να μπει στην Ευρωπαική Ένωση και καλούσε τις ΗΠΑ να σταματήσουν τη ‘ρωσική επέλαση’ στα Βαλκάνια. Πατούσε στον πάγιο φόβο των ΗΠΑ για ρωσοποίηση των Βαλκανίων.

Ο Muzin, που έχει πτυχίο δικηγόρου από το Yale και ιατρού από το Albert Einstein College of Medicine, είναι ένας εξαιρετικά πετυχημένος λομπύστας. Στο παρελθόν δούλεψε για πολιτικούς του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ και βοήθησε στην καμπάνια του Τραμπ. Ωστόσο ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν του έδωσε καμία θέση στον Λευκό Οίκο.

Αντίθετα ξεκίνησε να εργάζεται για το υπουργείου δικαιοσύνης ως εξωτερικός συνεργάτης. Το παράδοξο είναι πως η αμοιβή του προερχόταν από το Δημοκρατικό κόμμα της Αλβανίας.

Το συμβόλαιό του (ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΔΩ) με τις υπογραφές του Muzin και του Lulzim Basha, (Πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος της Αλβανίας) εξηγεί επακριβώς το σκοπό του λομπύστα. Η προώθηση του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας και των αλβανικών θέσεων στις ΗΠΑ και παγκοσμίως (ει δυνατόν).

Ο Muzin πληρώθηκε 25,000 δολάρια κάθε 22η των μηνών Μαρτίου, Απριλίου και Μαίου.
Τον Μάρτιο του 2017 o Muzin κανόνισε συνάντηση με 3 ρεπουμπλικανούς μέλη του Κογκρέσου και τον Basha. Οι αμερικανοί πολιτικοί ήταν οι Ed Royce (Καλιφόρνια), Michael McPaul (Τέξας) και Pete Sessions (Τέξας).
Ο Muzin επίσης κανόνισε ο Basha να παρευρεθεί στο ετήσιο δείπνο των Ρεπουμπλικανών Γερουσιαστών, παρουσία του Τραμπ και να δώσει συνέντευξη στο Breitbart του Steve Bannon τότε συμβούλου του Τραμπ.

Ο Basha είναι πολιτικός που φλερτάρει με τον Εθνικισμό και με τον UCK ενώ ‘κλείνει’ το μάτι στην Μεγάλη Αλβανία και την Τσαμουριά, όπως όλοι οι Αλβανοί πολιτικοί.

Εν τέλει ο Basha συναντήθηκε με τον Τραμπ, χωρίς να λάβει κάποια ουσιαστική στήριξη. Ο Ράμα ως γνωστόν κέρδισε τις εκλογές ενώ ο Muzin σταμάτησε να έχει τους Δημοκρατικούς ως πελάτες. Τώρα έχει το Κατάρ ως βασικό του πελάτη με αμοιβή 50,000 δολάρια μηνιαίως.

Τώρα καταλαβαίνετε πως δουλεύει το σύστημα…
ΥΓ. αξίζει να τονιστεί πως σύμφωνα με τους Αμερικανούς, πίσω από τις σκιώδεις εταιρίες που ίδρυσαν την Biniatta Trade βρίσκονται οι Ρώσοι. Αποδείξεις πάντως επ αυτού δεν έχουν βρεθεί ακόμα.

Του Αρχισυντάκτη

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares