Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Aπίστευτο! Τι θα συμβεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας μετά από 80 χρόνια…

Aπίστευτο! Τι θα συμβεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας μετά από 80 χρόνια…

Τη φετινή χρονιά οι φωνές διαμαρτυρίας των προπονητών της Premier League κατά των διαιτητών αυξάνονται και πληθύνονται δραματικά και μ’ έναν έμμεσο τρόπο δικαιώθηκαν από την FIFA.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε τη λίστα των 36 διαιτητών που θα βρεθούν τον ερχόμενο Ιούνιο στα γήπεδα της Ρωσίας και σ’ αυτή δεν υπάρχει το όνομα κανενός Βρετανού ρεφερί. Από το 1950, το πρώτο Μουντιάλ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρχε πάντα ένας διαιτητής από Νησί και η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 1938!

Στην αρχική λίστα υπήρχε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος το 2016 είχε διευθύνει τον τελικό του Euro, αλλά ο ιδιόρυθμος ρέφερι το 2017 εγκατέλειψε την Premier League για να αναλάβει αρχιδιαιτητής στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αγγλική Ομοσπονδία είχε καταθέσει αίτημα να πάρει τη θέση του κάποιος άλλος Άγγλος διαιτητής ωστόσο η FIFA δεν το έκανε αποδεκτό κι έτσι οι προπονητές της Premier League μπορούν να κομπάζουν ότι έχουν δίκιο για τα όσα λένε για τους διαιτητές..

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares