Τρίτη , 30 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

ΚΑΤΑΝΤΙΑ για τη Μέρκελ – Περισσότερο δημοφιλής στους μετανάστες παρά στους Γερμανούς!

Ενώ η ακροδεξιά εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) βλέπει μια τεράστια αύξηση στην υποστήριξη, η κατάσταση για την Angela Merkel είναι εντελώς διαφορετική. Όπως συμβαίνει και με τον Γάλλο πρόεδρο Emanuel Macron, η υποστήριξη της καγκελαρίου φθάνει κάθε μέρα σε νέα χαμηλά επίπεδα, ωστόσο σίγουρα υπάρχει μια ομάδα που δείχνει να την “αγαπάει” και δεν είναι άλλη από τα άτομα με μεταναστευτικό υπόβαθρο.

Το συντηρητικό μπλοκ της Μέρκελ, μεταξύ του CDU και του αδελφού κόμματος CSU, έχει γίνει το πιο δημοφιλές μεταξύ των μεταναστών. Σύμφωνα με νέα έρευνα, λαμβάνει το 43% της υποστήριξης μεταξύ όλων των ομάδων μεταναστών.

Σε σύγκριση με τη συνολική δημοτικότητα του μπλοκ, το οποίο ανέρχεται στο 28%, μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η Μέρκελ είναι πιο δημοφιλής στους μετανάστες παρά στη μεγάλη πλειοψηφία των ντόπιων Γερμανών.

Έχασε σημαντικά την αξιοπιστία των Γερμανών με την πρόσκληση 1,5 εκατομμυρίων μεταναστών στη Γερμανία και στη συνέχεια την υπεράσπιση των τρομακτικών εγκλημάτων τους.

Η διπλωματικότητα της Angela Merkel σχετικά με τις επιπτώσεις της μετανάστευσης είναι υπερβολικά μεγάλη και είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να χάσει τη γερμανική βάση ψηφοφόρων.
Πηγή: voiceofeurope.com

Shares