Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

9 συμβουλές για να ετοιμαστείτε για το Black Friday 2018

Ενώ το Black Friday 2018 φαίνεται αιώνας από τώρα πότε δεν είναι πολύ νωρίς να αρχίσετε να προετοιμάζεστε! Ενώ οι έμποροι λιανικής πώλησης από όλη τη χώρα είναι απασχολημένοι με την εξασφάλιση ότι έχουν αρκετό απόθεμα και με τη βελτίωση των προσφορών τους για το Black Friday, θα πρέπει όμως και εσείς να έχετε μια στρατηγική αγορών. Για να είστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τις κορυφαίες συμβουλές προετοιμασίας για τις ακαταμάχητες προσφορές της Μαύρης Παρασκευής.

1. Προγραμματίστε τον προϋπολογισμό σας

Αυτή είναι ίσως η πιο προφανής συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσετε, αλλά τόσοι πολλοί την παραβλέπουν και καταλήγουν να υπερπληρώνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αγοράζουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε υπολογίσει πόσα χρήματα μπορείτε να ξοδέψετε για το Black Friday και αρχίστε να εξοικονομείτε χρήματα από σήμερα!

2. Κάντε μια λίστα

Όσο πιο νωρίτερα δημιουργείτε μια λίστα των προσφορών του Black Friday που ψάχνετε, τόσο το καλύτερο! Κάντε μια λίστα με τα προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε φέτος. Μια τηλεόραση, ένα πλυντήριο πιάτων, ένα κινητό, επώνυμες τσάντες ή αεροπορικά εισιτήρια; Γράψτε κάτω όλα όσα θέλετε να αγοράσετε και δίπλα πόσα μπορείτε να ξοδέψετε σε αυτά. Όποτε έτσι όταν φτάσει το Black Friday θα ξέρετε ποιες προσφορές μπορείτε να αρπάξετε. Δίνοντας προτεραιότητα σε αυτά που όντως θέλετε να αποκτήσετε θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ένα μέγιστο χρηματικό ποσό!

3. Να είστε έξυπνοι και ευέλικτοι!

Παρόλο που ίσως θέλετε ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο κινητού τηλεφώνου ή ένα συγκεκριμένο χρώμα ενός αντικειμένου μόδας, είναι σημαντικό να παραμείνετε ευέλικτοι. Το προϊόν μου έχετε στο νου σας μπορεί να μην έχει μεγάλη ή καθόλου έκπτωση το Black Friday. Ένας έξυπνος αγοραστής που ψάχνει για ένα νέο smartphone για παράδειγμα, θα βρει ένα με παρόμοια χαρακτηριστικά που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό του . Μπορείτε να κατεβάσετε επίσης μια εφαρμογή όπως το ShopSavvy που μπορεί να σας βοηθήσει να συγκρίνετε τα προϊόντα

4. Ξεκινήστε τα ψώνια νωρίς.

Μην περιμένετε μέχρι τις 23 Νοεμβρίου για να ξεκινήσετε τις αγορές σας! Τα περισσότερα καταστήματα έχουν προπωλήσεις Black Friday. Οι προσφορές μπορούν να ξεκινήσουν ακόμη και τρεις εβδομάδες πριν από το κύριο γεγονός! Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας καταστήματα την εβδομάδα του Black Friday για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε καμία έκπτωση, ειδικό εκπτωτικό κωδικό Black Friday ή προσφορά.

5. Γίνετε ένας Social Media Ninja

Αυτή είναι ίσως η συμβουλή που παραβλέπεται πιο πολύ από πελάτες που αναζητούν προσφορές Black Friday. Παρόλο που οι ιστοσελίδες των καταστημάτων μπορούν να παρέχουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές της Μαύρης Παρασκευής, μερικές φορές μπορείτε να βρείτε επιπλέον ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και εκπτωτικούς κωδικούς σε κοινωνικά μέσα όπως το Facebook ή το Twitter.

6. Αποφασίστε πού θα ψωνίσετε από πριν!

Πρώτον, πρέπει να αποφασίσετε από που θα ψωνίσετε; φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Εάν επιλέξετε να κάνετε τα ψώνια σας στο φυσικό κατάστημα, καθορίστε τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων που θέλετε να επισκεφθείτε. Πολλά καταστήματα έχουν ειδικές Black Friday ώρες εργασίας. Οπότε φροντίστε να ελέγξετε τις ιστοσελίδες των καταστημάτων, τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά μέσα ή γράψτε τους ένα μήνυμα αν δεν είστε σίγουροι.

7. Να είστε γρήγοροι, αλλά όχι πολύ γρήγοροι!

Ανεξάρτητα από το πού αποφασίσετε να ψωνίσετε, στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει διπλό έλεγχο της προσφοράς πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας. Εάν στέκεστε σε μια ουρά για να πληρώσετε για τα προϊόντα που έχετε βρει, μπορείτε να ελέγξετε ιστοσελίδες όπως τη PricePirates για να δείτε εάν το προϊόν σας μήπως πωλείται κάπου αλλού σε καλύτερη τιμή!

8. Εξοικειωθείτε με τις πολιτικές επιστροφής των προϊόντων

Διαβάστε τις πολιτικές επιστροφής των προϊόντων κατά τη διάρκεια του Black Friday των καταστημάτων που θέλετε να επισκεφθείτε. Ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι επιλέξιμα για επιστροφή ή επιστροφή χρημάτων, επομένως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

9. Ψάξτε για κουπόνια!

Είτε ψωνίζετε στο διαδίκτυο είτε στο κατάστημα, τα εκπτωτικά κουπόνια Black Friday μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα. Φέρτε κουπόνια ή τυπωμένες διαφημίσεις που βρήκατε στο διαδίκτυο μαζί σας στο κατάστημα για να αποφύγετε τυχόν σύγχυση τιμών. Αν κάνετε ηλεκτρονικά ψώνια, ελέγξτε τις ιστοσελίδες με προσφορές και εκπτώσεις, όπως το Black Friday Global, για να δείτε αν έχουν ειδικό εκπτωτικά κουπόνια Black Friday για να τα χρησιμοποιήσετε πριν ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Ότι και να κάνετε να θυμάστε ότι τα Black Friday ψώνια πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι μια ευχαρίστηση. Με λίγη στρατηγική προετοιμασία και θετική διάθεση μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές!

Shares