Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

82χρονος στις ΗΠΑ κατάφερε να βγει σε σύνταξη μετά από διαδικτυακό έρανο

82χρονος στις ΗΠΑ κατάφερε να βγει σε σύνταξη μετά από διαδικτυακό έρανο

Ο Μπουτς Μάριον έκανε την τελευταία του βάρδια, χάρη σε ένα TikToker που βοήθησε να συγκεντρωθούν περισσότερα από 100.000 δολάρια.


Συγκίνηση στο διαδίκτυο προκαλεί η περίπτωση ηλικιωμένου στις ΗΠΑ, ο οποίος εργαζόταν ως ταμίας σε γνωστή αλυσίδα λιανικού εμπορίου και κατάφερε τελικά να βγει στη σύνταξη στα 82 του χρόνια, έπειτα από διαδικτυακό έρανο με αφορμή βίντεο του που δημοσιεύθηκε στο TikTok.

Ο Μπουτς Μάριον έκανε την τελευταία του βάρδια, χάρη σε ένα TikToker που βοήθησε να συγκεντρωθούν περισσότερα από 100.000 δολάρια. Ο ηλικιωμένος χήρος και βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, από το Κάμπερλαντ του Μέριλαντ, κατάφερε τελικά να συνταξιοδοτηθεί, αφού έλαβε επιταγή 108.682 δολαρίων σε διαδικτυακές δωρεές στο GoFundMe.

Ο έρανος οργανώθηκε από τον Rory McCarty, του οποίου οι σχετικές αναρτήσεις σχετικά με τον 82χερονο, έγιναν viral στο TikTok.

«Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης και γνωρίζοντας πόσο δύσκολο ήταν να προσπαθήσω να βρω ουσιαστική βοήθεια για την επιχείρησή μου, έμεινα έκπληκτος βλέποντας αυτόν τον ηλικιωμένο άνδρα να δουλεύει με βάρδιες 8 έως 9 ωρών», έγραψε ο McCarty στη σελίδα GoFundMe.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης απαθανάτισαν τη στιγμή που ο 82χρονος, λαμβάνει έκπληκτος την επιταγή που του άλλαζε τη ζωή μέσα σε ένα λεπτό και αργότερα να αποχωρεί από την επιχείρηση με τους συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν πανηγυρίζοντας. Επιθυμία του είναι να ξεχρεώσει το σπίτι του και να ταξιδέψει στην Φλόριντα για να δει τα παιδιά του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares