Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

72 χρόνια η οικογένεια Μητσοτάκη στην εξουσία – Οι νέοι φεύγουν και πληρώνει ο λαός ακόμα αυτούς

72 χρόνια μια οικογένεια καταλαμβάνει θέσεις αξιώματα με τα καμώματά τους να έχουν μείνει στην ιστορία…χωρίς να είναι τίμια όμως.

Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει ήδη από το 1946 μια μακράν πολιτική ιστορία.  Την ίδια αρχική περίοδο, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εκλέγεται για πρώτη φορά πολιτικός, λίγο μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και παραμένει έως την παραίτησή του από την πολιτική ζωή.

Η Ντόρα Μπαγκογιάννη στη συνέχεια εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτίνα το 1989 και από τότε παραμένει σε θέσεις αξιώματα με τον μισθό που παίρνουν οι υπουργοί/βουλευτές από τον Έλληνα φορολογούμενο.

Το 2004 αναλαμβάνει πολιτικό αξίωμα ο νυν πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το 2011 αναλαμβάνει και ο Κωνσταντίνος Μπακογιάννης.

Όλα τα παραπάνω πρόσωπα ανέλαβαν θέσεις κλειδιά από νεαρή ηλικία και πληρώθηκαν και έφαγαν καλά με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, Συνολικά για 72 χρόνια, ο Ελληνικός Λαός ταΐζει μια οικογένεια που τους…τάισε στην κυριολεξία σε ξένα συμφέροντα, σε τοκογλύφους, καθώς μόνο χρέη και απελπισία προσέφεραν στον Έλληνα κατά την διάρκεια της πολιτικής ζωής.

Οι σημερινοί 30ριδες δεν μπορούν να βρουν οικεία, δυσκολεύονται να βρουν μια θέση εργασίας με αξιοπρεπή μισθό, ενώ πολλοί νέοι εγκατέλειψαν τον τόπο για ένα καλύτερο μέλλον. Οι …27ριδες και 30ριδες της οικογένειας Μητσοτάκης βρέθηκαν σε αξιώματα πολύ νωρίς, χωρίς να έχουν ζήσει την έλλειψη, όπως ο μέσος Έλληνας μεροκαματιάρης.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares