Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

5+1 τρόποι για να κάνεις τον σύντροφό σου να… “βλέπει” αστεράκια στο κρεβάτι…

«Γηράσκω αεί διδασκόμενος» είχε πει ο Σόλωνας. Μια φράση που δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο στο ερωτικό κομμάτι.Φυσικά, όλοι θέλουν να είναι άσσοι και να… κάνουν τον/την παρτενέρ τους να παραμιλάει!

Παρακάτω θα βρεις 6 τρόπους για να γίνεις ο δυνατότερος παίκτης στο κρεβάτι.

Να μην κομπλάρεις όταν είσαι γυμνός
Η αυτοπεποίθηση (και δεν εννοούμε να επιδεικνύεις τα προσόντα σου) είναι το κλειδί στην κρεβατοκάμαρα.

Θα πρέπει να νιώθεις άνετα με το γυμνό σου σώμα μπροστά σε μια γυναίκα, καθώς αν είσαι από αυτούς που σκεπάζονται γρήγορα κάτω από τα σεντόνια και προτιμούν να κάνουν σεξ με σβηστά τα φώτα υπάρχει περίπτωση να την ξενερώσεις.

Βρες τις ερωτογενείς ζώνες
Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ερωτογενείς ζώνες, και αν δεν ξέρεις που βρίσκονται αυτές της παρτενέρ σου, τότε δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις να τις ανακαλύψεις.

Μίλα της ψιθυριστά το αυτί, κάνε της μασάζ στο κεφάλι, χάιδεψε το εσωτερικό των μηρών της, ασχολήσου με το στήθος της και η ίδια θα σου δείξει τον δρόμο προς την ηδονή με τις αντιδράσεις της.

Μην μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό
Όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, μια γυναίκα χρειάζεται τον χρόνο της για να ερεθιστεί.

Έτσι, μην πας κατευθείαν στο ψητό και προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην όλη διαδικασία, κάνοντας πιο αργές κινήσεις και διαλείμματα, τα οποία θα αυξήσουν την ένταση του οργασμού σας. Αν ακολουθείς αυτόν το κανόνα, να ξέρεις ότι η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη.

Παίξε με το μυαλό της
Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο της γυναίκας είναι ο εγκέφαλος της. Σίγουρα θα το έχεις ακούσει και από γυναίκες να το λένε: «Πρέπει να μου τρελάνει το μυαλό ο άντρας για να με ερεθίσει».

Μία γυναίκα μπορεί να βαρεθεί κατά τη σεξουαλική πράξη αρκετά εύκολα ή να ξενερώσει, αν δεν υπάρχει παιχνίδι με το μυαλό της. Το να της μιλάς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης για παράδειγμα, είναι κάτι που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.

Μίλα της βρώμικα
Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η επικοινωνία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να έχουμε αμοιβαία ικανοποιητικό σεξ.

Μπορείς ωστόσο να το πας ακόμα ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας της σου λέει τι θέλει να της κάνεις, πριν το κάνεις, και το ίδιο να κάνεις και εσύ.

Μπορεί στην αρχή να είναι λίγο ντροπαλή ή και συ ακόμα, ωστόσο αξίζει να το δοκιμάσετε και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι και οι δύο.

Προσπάθησε να είσαι καλός στα βασικά
Προσπάθησε να τελειοποιήσεις τον τρόπο που φιλάς, που αγγίζεις, και φυσικά τον τρόπο που μιλάς.

Όλα αυτά θέτουν τις βάσεις για ένα καλό σεξ. Καλό θα είναι πάντα να την ρωτάς και τι της αρέσει, καθώς θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο στις κινήσεις σου.
in.gr

Shares