Τελευταία Νέα

4ο κόμμα η Ελληνική Λύση με συνεχή άνοδο!Για αυτό “λύσσαξε” το σύστημα…

Ακόμη μια δημοσκόπηση – ΣΟΚ για το Ελληνικό Κοινοβούλιο παρουσιάστηκε σήμερα από την εταιρεία της Opinion Poll…

…η οποία δημοσιεύεται από το «Πρώτο Θέμα» και δείχνει ότι παρά τον πόλεμο που δέχεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο Κυριάκος Βελόπουλος εντός και εκτός της Ελληνικής Βουλής, ο ελληνικός λαός την εμπιστεύεται όλο και περισσότερο παρά τη δυσαρέσκεια κάποιων…

Σύμφωνα με την μέτρηση που ανακοινώθηκε, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει το 38,8% (άνοδος 0,5%), αφήνοντας πίσω με μεγάλη διαφορά τον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα συγκεντρώνει το 20,8%(πτώση 0,5%) στην πρόθεση ψήφου. Ακολουθούν ΚΚΕ με 5% (άνοδος 0,4%), Ελληνική Λύση με 4,5% (άνοδος 0,2%), ΚΙΝΑΛ (πτώση 0,5%) και το ΜέΡΑ25 με 2,7% (σταθερό).

Αυτό σημαίνει ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει άνοδο κατά 0,2% σε σχέση με την δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ίδια εταιρεία στις 29/01/2020 και δημοσιεύτηκε από το «Πρώτο Θέμα».

Διαπιστώνουμε, πώς παρά τον πόλεμο που δέχεται η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος από τα κατ’εξοχήν συστημικά κόμματα και τα θετικά προσκείμενα σε αυτά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία συχνά-πυκνά χρησιμοποιούνται ως κανάλια επικοινωνιακής προπαγάνδας ενάντια στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης με μοναδικό και κύριο σκοπό να εκμαυλίσουν την θετική γνώμη που φέρει μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών, η Ελληνική λύση παραμένει πίστη στην ανοδική της πορεία σε όλες τις δημοσκοπήσεις, όλων των εταιρειών μέχρι τώρα, χειροπιαστή απόδειξη ότι αναντίρρητα κάτι γίνεται καλά στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η Ελληνική Λύση με σεβασμό στον Έλληνα πολίτη και ακλόνητη πίστη στις θέσεις του προγράμματος της (το οποίο πολλοί αντιγράφουν λαθεμένα και ετεροχρονισμένα) θα συνεχίσει την αδιάκοπη εργασία της εντός και εκτός της Ελληνικής Βουλής προκειμένου να αποκτήσει ξανά η Ελλάδα το πρόσωπο που της αξίζει…

Δείτε τον πίνακα της προηγούμενης δημοσκόπησης της Opinion Poll

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares