Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

49χρονος Βούλγαρος βίασε Ελληνίδα που του έφερνε φαγητό σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην Βούλα

Ένας 49χρονος Βούλγαρος συνελήφθη, στη Βούλα καθώς βίασε εξηντάχρονη Ελληνίδα που του έφερνε φαγητό μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

 

Ο θύτης είναι ένας άστεγος Βούλγαρος, στον οποίο η γυναίκα πήγαινε τακτικά φαγητό. Κατά τις έντεκα το βράδυ της Παρασκευής, του πήγε ξανά ένα πιάτο φαΐ και ένα μπουκάλι κρασί στο παράπηγμα που έχει φτιάξει ο ίδιος στην περιοχή. Μόλις η γυναίκα πλησίασε, την άρπαξε από το χέρι και την οδήγησε μέσα στο παράπηγμα όπου τη βίασε.

Εκείνη άρχισε να τον σπρώχνει και να φωνάζει, ενώ την επόμενη ημέρα κατήγγειλε το γεγονός και ο άστεγος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 20-08-2022 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό. Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 19-8-2022, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένει, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη σε βάρος ημεδαπής.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Shares