Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

32χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 50χρονη

Ο Πακιστανός δράστης της επίθεσης δούλευε ως εργάτης στα θερμοκήπια της γυναίκας – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης

Στιγμές τρόμου έζησε μια 50χρονη γυναίκα στην Ιεράπετρα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου, όταν εργάτης στα θερμοκήπιά της αποπειράθηκε να τη βιάσει, επειδή τον απέλυσε! Οι λεπτομέρειες της επίθεσης είναι ανατριχιαστικές.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα το ίδιο βράδυ στην αστυνομία, ένας άνδρας περίπου 30 ετπών με καταγωγή από το Πακιστάν πήγε σπίτι της και προσπάθησε να την βιάσει. Το θύμα γνώριζε τον εν λόγω άνδρα καθώς όπως υποστήριξε τον είχε εργάτη στα θερμοκήπιά της και τον απέλυσε, όπως γράφει το neakriti.gr.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Πακιστανός εργάτης πήγε στο σπίτι της γυναίκας, της χτύπησε την πόρτα και μόλις εκείνη την άνοιξε, άρχισε να την χτυπάει και να της σκίζει τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, οι στιγμές που βίωσε ήταν εφιαλτικές καθώς μόλις εκείνη άνοιξε την πόρτα της έριξε κάποια ουσία στο πρόσωπο -πιθανόν σπρέι πιπεριού- και στη συνέχεια για 20 περίπου λεπτά την χτυπούσε, της έσκιζε τα ρούχα και την έσερνε έξω από το σπίτι.

Η 50χρονη επιχειρούσε στην αρχή μάταια να ξεφύγει από τα χέρια του, όμως τελικά το έβαλε στα πόδια όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει.

Η 50χρονη προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του και η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία. Ο δράστης αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές της Ιεράπετρας.

Πηγή: protothema.gr

Shares