Σάββατο , 15 Μαΐου 2021

28η Οκτωβρίου 2020: Συνέλαβαν πολίτες που έκαναν πορεία με Ελληνικές Σημαίες στην Θεσσαλονίκη !

Απίστευτα τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Οι Τούρκοι κάνουν ασκήσεις ανενόχλητοι λίγο έξω από την Εύβοια, η κυβέρνηση δηλώνει ότι πέρα των 6 μιλίων δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, ο Πρωθυπουργός έφυγε πάλι τριήμερο στο εξοχικό του και η αστυνομία συλλαμβάνει Ελληνες επειδή κυκλοφορούν στην επέτειο του ΟΧΙ με Ελληνικές Σημαίες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του voicenews.gr μετά από πορεία με ελληνικές σημαίες στην οδό Μακρυγιαννη 6 άτομα, όχι καμία τεράστια συγκέντρωση, μπήκαν σε όχι πολυσύχναστη οδό της Θεσσαλονίκης και τους συνέλαβαν. Ολοι είχαν ταυτότητες μαζί τους ο κόσμος από τα μπαλκόνια φώναζε “ντροπή αφήστε τους” κι έλεγαν “γιατί τους συλλάβατε επειδή είχαν ελληνικές σημαίες ,τι θέλατε να έχουν γερμανικές;”

Απαγόρευση παρελάσεων με απειλή συλλήψεων!

Αντί να ενώσουν τους Ελληνες αυτές τις δύσκολες ώρες τους συλλαμβάνει.

Η Κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου  με κύμα αντιδράσεων να διαμαρτύρεται .Ωστόσο το  παράλογο  είναι ότι θα επιβάλλεται και ποινή φυλάκισης σε οποίον δεν την τηρεί και θα τιμωρείται και με ποινή φυλάκισης έως και 2 χρόνια.

Παρελάσεις 28η Οκτωβρίου: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ -Αναστέλλουν τις παρελάσεις με ΦΕΚ και απειλούν έως και με 2 χρόνια φυλάκιση σε όποιον δεν την τηρήσει....

Η απόφαση αναφέρει «Την αναστολή της διενέργειας των πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου κατά το έτος 2020 σε όλη την Επικράτεια, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τις από 30.9.2020 και 22.10.2020 εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τις ποινές που επικαλείται η απόφαση προβλέπει ότι «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares