Κυριακή , 22 Μαΐου 2022

270 σελίδες ΒΟΜΒΑ του Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΔΙΑΔΩΣΤΕ…

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει πρόγραμμα. Όπως είχε δεσμευτεί ο Πρόεδρος του κόμματος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, το κυβερνητικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του κόμματος ellinikilisi.gr.

Καλούμε όλους τους πολίτες να το διαβάσουν επισταμένως, να το μελετήσουν για να αποδειχτεί, αυτό που ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ δε σταματά να λέει.

«η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει κυβερνητικό πρόγραμμα έτοιμο, ρεαλιστικό, κοστολογημένο που καλύπτει όλο το φάσμα του ελληνικού κράτους. Από τη δημιουργία πλούτου και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα μέχρι τις πολιτειακές αλλαγές που προτείνουμε».

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι παρούσα, έτοιμη να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ…

Δείτε ΟΛΟ το ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΔΩ.

Παράλληλα ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, πιστοί στην υπόσχεσή τους για αρωγή σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ που χρειάζονται βοήθεια, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, για ένα έτος.

Τα εγγεγραμμένα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, με την κάρτα μέλους του κόμματος θα μπορούν να έχουν δωρεάν νομικές συμβουλές από συμβεβλημένους συνεργάτες.

Τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έχουν εξασφάλιση, διάρκειας ενός έτους, στις δράσεις του κόμματος, όπου αυτό οργανώνει και υποστηρίζει κινηματικές και ακτιβίστικες δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και την συλλογική, εξωδικαστική και δικαστική διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων Καταθετών, Αποταμιευτών, Ομολογιούχων, Δανειοληπτών, Φορολογουμένων και Μικροοφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών ταμείων και των Δικαιούχων Ασφαλιστικών Παροχών και Αποζημιώσεων από Ασφαλιστικές επιχειρήσεις, στις οποίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα μέλη του.

Διευκρινίζουμε και τονίζουμε πως αφορά περιοριστικά μόνο για ένα έτος το συγκεκριμένο πρόγραμμα νομικής συμβουλευτικής, υποστήριξης των μελών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ή παροχή αλλά ούτε να εξαργυρωθεί, ανταλλαγεί με χρήματα ή άλλες υπηρεσίες και πάσης φύσεως δράσεις. Τονίζουμε επίσης πως αφορά νομικές ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ και σε καμία περίπτωση το κόστος και τα έξοδα των τυχόν νομικών και δικαστικών διαδικασιών καθώς και πιθανές αμοιβές δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών, που αφορούν τις συλλογικές δράσεις στις οποίες ενδέχεται να αιτηθούν, τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Οι συμβουλές δίνονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 6 μμ έως τις 9 μμ κατόπιν ραντεβού.

Για διευκρινήσεις μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία του πολιτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, που εδρεύει στην Αθήνα, Ιπποκράτους 10-12 Αθήνα ή να λάβετε διευκρινήσεις στο τηλέφωνο: 210-3387703 καθώς επίσης στην Θεσσαλονίκη, Πολυτεχνείου 21, τηλέφωνο: 2310-555302.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares