Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

25 Μαρτίου: Μαχητικά F-16 σκίζουν τους αιθέρες και συγκλονίζουν όλη την Ελλάδα…..(βίντεο)

Μαχητικά F16 πέταξαν πάνω από όλη την Ελλάδα και συγκλόνισαν ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Την ώρα που στις Καστανιές του Έβρου πραγματοποιούνταν απόδοση τιμών από τη Φρουρά στη Σημαία, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και ταυτόχρονη διέλευση F – 16 και στη Θεσσαλονίκη, οι πιλότοι έστελναν με την παρουσία τους μήνυμα ενότητας του Ελληνισμού.

Δείτε το βίντεο από την παραλία της Θεσσαλονίκης

Και στην Λήμνο ανήμερα της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε διέλευση από ζεύγος μαχητικών F16.

https://www.youtube.com/watch?v=VWTGneFplHQ&feature=emb_title

Στη Ζάκυνθο οι καμπάνες ήχησαν χαρμόσυνα ενώ εκείνη τη στιγμή περνούσαν πάνω από το νησί δύο F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, αποδίδοντας τιμές, λόγω της ημέρας, και στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους τους Έλληνες.

Με εντυπωσιακούς ελιγμούς, “έσκισε” τον ουρανό του Ιονίου, το μαχητικό αεροσκάφος F-16 “Ζευς” της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι Κερκυραίοι βγήκαν στα μπαλκόνια και τις αυλές και χειροκρότησαν με όλη τους τη δύναμη, ενώ νωρίτερα με απόφαση του Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκταρίου, χτύπησαν χαρμόσυνα όλες οι καμπάνες των ναών, του νησιού, για να τιμηθεί η διπλή εθνική εορτή του Ευαγγελισμού και της Επανάστασης του 1821.

Την ίδια ώρα τελέστηκε, κεκλεισμένων των θυρών, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, η Θεία Λειτουργία για την Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενώ Μητροπολίτης και οι ελάχιστοι ιερείς που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, έψαλλαν τον Ακάθιστο Ύμνος Τη Υπερμάχω Στρατηγώ και τον Εθνικό Ύμνο.

Αμέσως μετά ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, καθώς και οι Ιερείς που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, έψαλλαν Τη Υπερμάχω και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, thestival, zantetimes, limnosreport,

 

Shares