Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ για την ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ! Τι συμβαίνει;..

Με ανακοίνωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, χαρακτηρίζονται ως ψευδείς οι κατηγορίες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, περί ακραίας κατασταλτικής πολιτικής εις βάρος διαδηλωτών στα Εξάρχεια, οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία μνήμης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.   

“Ψέμα τα περί ακραίας καταστολής”, τονίζει η απάντηση του υπουργείου, ενώ παράλληλα προσθέτει πως “Οι άντρες των Ματ δεν εξευτέλισαν διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας, συνέλαβαν υπεύθυνους για επιθέσεις στο κέντρο των Εξαρχείων, με τις μολότοφ και τις πέτρες στα χέρια. Η διαδήλωση άλλωστε είχε τελειώσει περίπου δύο ώρες πριν”

Επιπλέον, η δήλωση του Υπουργείου επισημαίνει πως, Στις φετινές επετείους οι εκδηλώσεις και οι διαδηλώσεις έγιναν, αλλά η Αθήνα δεν κάηκε! Οι περιουσίες των πολιτών, η ειρήνη της πόλης διαφυλάχθηκαν αλλά και το κίνημα της νεολαίας περιφρουρήθηκε και δεν αμαυρώθηκε από επεισόδια”.

Κλείνοντας, αναφέρεται στους 12 συλληφθέντες, χαρακτηρίζοντας τους ως συμμετέχοντες στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στα Εξάρχεια.

Με σακίδια γεμάτα πέτρες, με τα μάρμαρα της πλατείας πάλι σπασμένα, με μολότοφ. Αν αυτό εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ κίνημα νεολαίας ας το ξανασκεφθεί», ανακοίνωσε το υπουργείο δίνοντας το μήνυμα πως  Η Αστυνομία και η κυβέρνηση σέβονται τη νομιμότητα. Και την εξασφαλίζουν με μεγάλο κόπο απέναντι σε μειοψηφίες βίας, που άλλοι αναγορεύουν σε κίνημα νεολαίας, δυσφημώντας βαθιά το τελευταίο”.

 Η Ελληνική Λύση στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια αντιμετώπισης και εξάλειψης της τρομοκρατίας, που βασανίζει τη χώρα μας επί δεκαετίες, ασχέτως ιδεολογικής προέλευσης.

Όπως επισημαίνει συνεχώς ο Κ. Βελόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο νόμος ήδη προβλέπει τα όρια εντός των οποίων μπορεί να ασκείται κρατική καταστολή, ακριβώς διότι είμαστε κράτος δίκαιου και όχι έρμαιο του κάθε τρομοκράτη.

 

Shares