Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Όμηροι της κυβέρνησης 100.000 υποψήφιοι οδηγοί!

To υπουργείο Μεταφορών με γονατογραφήματα έχει σε… ομηρία πάνω από 100.000 υποψήφιους οδηγούς εκτιμά ο Κ. Καραμανλής.

Όμηροι των κυβερνητικών επιλογών εκτιμά ότι βρίσκονται οι 100.000 υποψήφιοι οδηγοί ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Καραμανλής αναφέρει ότι: «Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με μια κατάπτυστη ανακοίνωσή του δεν δίστασε χθες να επιτεθεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης και να επιρρίψει σε αυτή την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή εξετάσεων οδήγησης.

Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί να αποκρύψει ότι η ευθύνη για το αδιέξοδο αυτό οφείλεται στις δικές της επιλογές.

Γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει απαντήσει ακόμη στα ερωτήματα που της έχουμε θέσει εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, τα οποία και επαναλαμβάνουμε:

Για ποιο λόγο επέβαλε στον πρόσφατο νόμο τις ασφαλιστικές καλύψεις που αυτή τη στιγμή καμία ασφαλιστική εταιρεία στη χώρα μας δεν προσφέρει;

Σε ποιες -ανύπαρκτες- πίστες θα διεξαχθούν οι εξετάσεις;

Για ποιο λόγο επέβαλε ένα σύστημα καταγραφής και απ’ ευθείας μετάδοσης που τεχνικά είναι αδύνατον να λειτουργήσει;

Οι 100.000 εκπαιδευτές και υποψήφιοι οδηγοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, αν σήμερα έχουν βρεθεί σε ομηρία, αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα νομοθετικά γονατογραφήματα της Κυβέρνησης».

newsauto

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares