Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Η κόρη του Μητσοτάκη έπιασε δουλειά στην Goldman Sachs – Η οποία ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ότι με κυβέρνηση ΝΔ οι Έλληνες θα δουλεύουν κωπηλάτες σε γαλέρα…

Στις 31/3/2019, η δημοσιογράφος Αριστοτελία Πελώνη που εργάζεται στην “Καθημερινή” ανησυχεί για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται μακριά από την κόρη του που θα είναι στο Λονδίνο.

Και έτσι κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη, ότι δηλαδή η κόρη του θα εργάζεται στην Goldman Sachs.

Γράφει λοιπόν:

Κλασικός μπαμπάς

Μάλιστα, ως κλασικός μπαμπάς έχει αγωνία για το γεγονός ότι η μεγάλη κόρη του ετοιμάζεται στη συνέχεια να μετακομίσει στο Λονδίνο για να πιάσει δουλειά στην Goldman Sachs, όπου είχε εργαστεί και το καλοκαίρι. Το Λονδίνο είναι βέβαια πιο κοντά από τις ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι και δίπλα.

 

Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ

 

Δείτε για ποιο λόγο πανηγυρίζει η Goldman Sachs .

Πανηγυρίζει η Goldman Sachs επειδή προβλέπει κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα κρατήσει χαμηλά τους μισθούς, θα παγιώσει την ευέλικτη εργασία και γενικότερα θα έχει τους Έλληνες εργαζόμενους κωπηλάτες σε γαλέρες. Σε έκθεσή της αναφέρει:

«Ως εκ τούτου, το ρίσκο υψηλότερου κόστους εργασίας, μείωσης στην ευελιξία της αγοράς εργασίας και επιδείνωσης της ανταγωνιστικότητας μισθών εξαφανίζεται με μια κυβέρνηση υπό Νέας Δημοκρατίας».

Η έκθεση χαράς για τον Μητσοτάκη, εφιάλτης για τους εργαζομένους
Θετικά αποτιμά η Goldman Sachs την απόφαση για πρόωρες εκλογές και την προοπτική νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές.

Τόσο οι πολιτικές εξελίξεις όσο και η δυναμική της οικονομικής ανάκαμψης είναι ευνοϊκά σε μεσοπρόθεσμη βάση για τα δημοσιονομικά και την εν γένει πορεία της ελληνικής οικονομίας βραχυπρόθεσμα, σημειώνει ο επενδυτικός οίκος, αν και σπεύδει να προσθέσει ότι μεσοπρόθεσμα οι προκλήσεις επιμένουν.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares