Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το κόμμα του Βαρουφάκη είναι ένα μείγμα….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το κόμμα του Βαρουφάκη είναι ένα μείγμα....

 

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματους  του («ΜέΡΑ25»), προχώρησε  ο  Βαρουφάκης, τονίζοντας ότι τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται σ’ αυτό προέρχονται «από την αλέκιαστη Αριστερά και την Οικολογία έως τους αυθεντικά φιλελεύθερους».

Και πολύ σωστά, καθώς για παράδειγμα στην πρώτη θέση φιγουράρει το όνομα της  Πέπης Ρηγοπούλου, πρωταγωνίστριας της στημένης «εξέγερσης» του Πολυτεχνείου και πρώην υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην τέταρτη θέση το όνομα του Τάκη Μίχα, που δηλώνει «φιλελεύθερος» κι έγινε ευρύτερα γνωστός τότε που είχε χαρακτηρίσει το Μέγα Αλέξανδρο «σφαγέα των λαών»!

Πώς μπορείς να περιλαμβάνεις στο κόμμα σου από άτομα που προέρχονται από άλλα κόμματα όπως ΣΥΡΙΖΑ και με  τέτοιες απόψεις για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Αλλά καλό είναι εμείς οι Έλληνες να μην ξεχνάμε και το παρελθόν ,θυμηθείτε τα πρώτα του πολιτικά βήματα του   Βαρουφάκη ήταν  πλάι στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό μην το ξεχνάμε.

Νομίζω ότι ο Ελληνικός Λαός έχει ξυπνήσει και καταλαβαίνει πολλά πλέον και δεν βρίσκεται όπως στο παρελθόν σε πλήρη άπνοια .

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares