Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΕΙΣΜΟΣ του Κ.Βελόπουλου! Ζούμε μια εισβολή – Κλείστε τα σύνορα ΤΩΡΑ…

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος έδωσε συνέντευξη στον κεντρικό δελτίο του ΚΟΝΤΡΑ ΤV και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν όπως το μεταναστευτικό που οδηγεί την χώρα σε αδιέξοδο ,τα ελληνοτουρκικά και τις προκλητικές δηλώσει του Ερντογάν αλλά για ΔΕΗ και άσυλο στα πανεπιστήμια.

Συγκεκριμένα ανέφερε το μέγα θέμα που είναι το  μεταναστευτικό το οποίο  οδηγεί την χώρα σε αδιέξοδο και ότι πρέπει να βρεθεί λύση.Τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει η ανεξέλεγκτη ροή «μεταναστών» και ότι όπως έχει πει άπειρες φορές η λύση είναι η κατασκευή τείχους  στον Έβρο αλλά και η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας με κάθε μέσο.Επίσης ξεκαθάρισε ότι πρέπει να επιβάλλονται ποινές στους δουλεμπόρους καθώς βάζουν σε κίνδυνο τόσες αθώες ψυχές.

Χαρακτήρισε την εισροή των μεταναστών ως εισβολή πραγματική και ξεκαθάρισε ότι είναι καίριο λάθος να μεταφέρουμε τους αλλοδαπούς στην ενδοχώρα.Αναφέρθηκε ακόμα ο Κ.Βελόπουλος ότι πρέπει να υιοθετήσουμε το Αυστραλιανό μοντέλο όπου δίνονται οι απαραίτητες υποδομές και ότι με αυτόν τον τρόπο μείωσαν τις εισροές κατά 99%.

Επίσης τόνισε ένα άλλο θέμα που ταλανίζει την χώρα μας και δεν είναι άλλο από τα Ελληνοτουρκικά και την προκλητική στάση του Ερντογάν.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2206606709630255/

Αναφέρθηκε στο πανεπιστημιακό άσυλο  και  για  τις κομματικές παρατάξεις των πανεπιστημίων , πως αν τις καταργήσουμε τότε πετύχαμε το μισό.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2484002538386741/

Τέλος επισήμανε μια μεγάλη πληγή στην οικονομία του κράτους που είναι η ΔΕΗ.Ο Κ.Βελόπουλος τόνισε ότι είναι ένα διαρκές έγκλημα ξεκινάει από πολύ παλιά και ότι έχουν ευθύνες όλες οι κυβερνήσεις των προηγούμενων χρόνων μέχρι σήμερα.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/498168774308082/

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2421812904766132/

Shares