Τρίτη , 24 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κορωπί -Εξαφάνιση 19χρονης: Που στρέφονται οι αρχές….

Κορωπί -Εξαφάνιση 19χρονης: Που στρέφονται οι αρχές....

Κορωπί-Εξαφάνιση 19χρονης: Φύλο και φτερό κάνουν οι αρχές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της νεαρής κοπέλας καθώς είχε  γνωρίσει κάποιον μέσω Facebook

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 19χρονη να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κατευθυνόμενη προς τη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της. Ωστόσο η 19χρονη φέρεται να πήγε σε μία στάση λεωφορείου πιο μακριά από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει, γεγονός που προβληματίζει την οικογένειά της, αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι.

Κορωπί: Η 19χρονη είχε γνωρίσει κάποιον μέσω Facebook - Βίντεο από την ημέρα της εξαφάνισης

Η υπηρεσία Silver Alert της Γραμμής Ζωής θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα, ώστε να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν την εξαφάνισή της.

Η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της την Παρασκευή για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της. «Η κόρη μας να γυρίσει στο σπίτι και όλα θα είναι όπως πριν», λέει ο πατέρας της, που κάνει λόγο για ένα γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό. «Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά δεν κλείνουμε μάτι», δήλωσε ο ίδιος, σημειώνοντας πως «ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στην στάση ήταν ο γαμπρός μου. Ήταν με έναν φίλο».

Η 19χρονη φέρεται να είχε γνωρίσει κάποιον μέσω Facebook και είχε χωρίσει πρόσφατα από έναν 24χρονο με τον οποίον διατηρούσε σχέση, γεγονός που -σύμφωνα με τις φίλες της -την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. «Δεν ανοιγόταν και στα κορίτσια. Ήταν κλειστός χαρακτήρας», είπε ο πατέρας της. Οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Κορωπί: Εξαφανίστηκε 19χρονη - Είχε πάει να κάνει αίτηση για δουλειά - Κοινωνία | News 24/7

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares