Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

19χρονος ποδοσφαιριστής ξαφνικά πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Ο αιφνίδιος θάνατος του 19χρονου ποδοσφαιριστή που σημειώθηκε χθες το πρωί οφείλεται τελικά σε ανακοπή καρδιάς.

Πρόκειται για τον Αντώνη Μπορδόκα και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινότητα του Αμπελοκάμπου στην Ηλεία.

Ο Αντώνης Μπορδόκας βρέθηκε από τη μητέρα του, που πήγε να τον ξυπνήσει, επειδή διαπίστωσε ότι είχε αργήσει να σηκωθεί. Εκεί, τον είδε χωρίς τις αισθήσεις του και «παγωμένο».

Άμεσα ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σπίτι του άτυχου αγοριού με τη συνοδεία αστυνομικού οχήματος, το παρέλαβε και το μετέφερε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Είχε πάει για ποδόσφαιρο το απόγευμα της Τρίτης

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 19χρονος τις τελευταίες ημέρες διέμενε στο πατρικό του σπίτι, καθώς είχε κενό από τη σχολή του -ήταν φοιτητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα – και ήθελε να βοηθήσει τους γονείς του. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και τίποτε δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε.

Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του είχε πάει με φίλους του να παίξει ποδόσφαιρο σε καλτσέτο και επιστρέφοντας στο σπίτι του έφαγε και έπεσε να ξεκουραστεί, δίχως ωστόσο να ξυπνήσει ποτέ.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Όλοι τους μιλούν για έναν εργατικό νεαρό, ιδιαίτερα αγαπητό, που πάντα βοηθούσε όταν τον χρειάζονταν.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16:30 στην Αγία Παρασκευή Αμπελοκάμπου.

πληροφορίες pronews.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares