Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023

Την Tετάρτη 15/02 πριν τις 9 το πρωί ο Κυριάκος Βελόπουλος στο OPEN και την εκπομπή ” Ώρα Ελλάδος”

Στις 15 Φεβρουαρίου 2023 και ημέρα Τετάρτη , οι κκ Καμπουράκης και Στάθης θα υποδεχθούν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης , Κυριάκο Βελόπουλο στην τηλεόραση του Open λίγο πριν τις 9 το πρωί.

O Κυριάκος Βελόπουλος, πρόκειται να αναφερθεί σε όλα τα ζέοντα ζητήματα της επικαιρότητας, τα οποία απασχολούν την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες αλλά και την αγωνία των καθημερινών βιοπαλαιστών στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, πρόκειται να στηλιτεύσει τη κυβερνητική αναλγησία και την επιζήμια πολιτική της εν γένει, όπως αυτή αποδεικνύεται στη πράξη.

Ζητήματα, όπως η εθνική στρατηγική απέναντι στην άσπονδη Τουρκία, η ενεργειακή-οικονομική λαίλαπα που μαστίζει την χώρα αλλά και συνθήκες ανασφάλειας εντός της Πατρίδος μας θα τεθούν επί τάπητος από τον Κυριάκο Βελόπουλο, όχι μόνο σε επίπεδο ανάλυσης αλλά και διατύπωσης λύσεων!

15 Φεβρουαρίου και ημέρα Τετάρτη, οι κκ Καμπουράκης και Στάθης θα υποδεχθούν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης , Κυριάκο Βελόπουλο στην τηλεόραση του Open λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares