Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

10 σημάδια που δείχνουν ότι σε βλέπει σαν φίλο…

Είσαι από εκείνους του τύπους που χρειάζεται να δουν κάποια σημάδια για να καταλάβουν αν μια γυναίκα τους γουστάρει ή όχι; Σπας το κεφάλι σου προσπαθώντας να καταλάβεις αν η γυναίκα που σου αρέσει, σε βλέπει σαν φίλο;Μην ανησυχείς καθόλου γιατί οι περισσότεροι άνδρες έχουμε βρεθεί στην ίδια θέση, συνειδητοποιόντας ότι η κοπέλα που τελικά νομίζαμε ότι μπορούμε να κάνουμε σχέση, δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω εκτός από την φιλία μας.

Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα, καθώς θα σου αποκαλύψουμε μια λίστα από σημάδια τα οποία αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι δεν την ελκύεις ερωτικά. Πριν διαβάσεις τα παρακάτω, θα πρέπει να καταλάβεις ότι πολλές φορές οι γυναίκες μας βλέπουν σαν φίλους, επειδή τους έχουμε συμπεριφερθεί περισσότερο ως φίλοι στην αρχή της γνωριμίας μας.

Έτσι, εδώ είναι τα σημάδια που θα πρέπει να λάβεις υπόψη, οπότε στο επόμενο ραντεβού σου θυμήσου αυτό το άρθρο για να βγάλεις συμπεράσματα.

1.Την παίρνεις τηλέφωνο να βγείτε για ποτό ή φαγητό και προσκαλεί και τους φίλους της

Εάν συμβεί αυτό και δεν το είχατε κανονίσει εξ αρχής, είναι το πρώτο σημάδι ότι δεν την ενδιαφέρει και τόσο πολύ να μείνετε μόνοι. Μην κατσουφιάζεις καθώς μπορείς να δείξεις τους φίλους της ότι είσαι ένας gentleman – κάτι που θα εκτιμήσει.

2. Δεν την πειράζει καθόλου να την δεις με φόρμες και χωρίς make up

Καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, δεν θέλει να την δει ο άνδρας που την ενδιαφέρει απεριποίητη.

3. Σε παίρνει τακτικά τηλέφωνο για να κουτσομπολέψετε

Καμία κοπέλα δεν προσπαθεί να μετατρέψει έναν άνδρα που την ενδιαφέρει σε φίλο, παίρνοντας τον τηλέφωνο σε τακτική βάση. Αν σε έχει καλέσει για να σου πει για ένα ραντεβού που βγήκε ή για να της δώσεις συμβουλές σχετικά με κάποιον άλλο, τότε σε βλέπει ξεκάθαρα ως φίλο.

4. Σου μιλάει ανοιχτά για τους άνδρες που την ενδιαφέρουν και για τον πρώην της

Όχι, δεν είναι ο τρόπος της για να σε κάνει να ζηλέψεις. Απλά νιώθει άνετα να σου μιλάει για άλλους άνδρες γιατί σε θεωρεί φίλο της.

5. Νιώθει άνετα να μοιραστείτε ένα κρεβάτι

Μην πάει το μυαλό σου στο πάντα στο πονηρό. Αν την ενδιαφέρεις σεξουαλικά θα σου το δείξει με τον τρόπο της.

6. Έχετε συμφωνήσει να παντρευτείτε αν είστε και οι δυο ελέυθεροι μέχρι κάποια ηλικία

Αν σε έβλεπε ερωτικά, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αναφέρει την λέξη “γάμος”. Στην ουσία σου λέει “Αν είμαι μόνη παρέα με γάτες στα 45, ας παντρευτούμε. Είναι η τελευταία λύση για να μην πεθάνει κανένας από εμάς μόνος του.”

7. Αλλάζει ρούχα μπροστά σου

Όχι, δεν είναι ο τρόπος της να σε σαγηνεύσει, απλά αισθάνεται άνετα και δεν την πειράζει να την βλέπεις με εσώρουχα ή ακόμα και γυμνή. Το ίδιο αισθάνεται και με τις γυναίκες φίλες της.

8. Έχει τύχει να την παρηγορήσεις μετά από έναν χωρισμό

Όχι, δεν είσαι ο ιππότης της με την λαμπερή πανοπλία, απλά θέλει να ξεσπάσει και να μιλήσει γι’αυτό που της συνέβη – ακριβώς όπως θα έκανε και με μια φίλη.

9. Σου έχει πει ότι σε βλέπει σαν τον αδερφό της

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις εδώ.

10. Σου λέει πόσο τέλειος άνδρας είσαι για… κάποια άλλη

Σου λέει πόσο θα ταίριαζες με την φίλη της τη Μαρία ή σου συστήνει την φίλη της την Ελένη. Αν σκέφτεσαι ότι αυτός είναι ο τρόπος της για να σε ψαρέψει και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου σε αυτήν, και πάλι κάνεις λάθος, γιατί πραγματικά θέλει να σε γνωρίσει σε κάποια.

Αν σου έχει τύχει κάτι από τα παραπάνω, τότε σε βλέπει σαν έναν καλό φίλο και τίποτα παραπάνω.
perpetual.gr

Shares