Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Χωρίς σχόλια! Ο Ιάσονας – Αντιγόνη σκέφτεται να… κατέβει στην πολιτική… (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με κάποιο κόμμα δεν απέκλεισε  μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Ιάσονας, ένας ακτιβιστής που αυτοπροδιορίζεται ως ουδέτερο και άλλαξε το όνομά του σε Τζέισον-Αντιγόνη.Συγκεκριμένα, ο Ιάσων δήλωσε πως «Δεν είναι ακόμα κάτι ανακοινώσιμο αλλά αυτό το οποίο κάνω είναι πολιτική με την ευρεία έννοια και την ουσιαστική. Ο ακτιβισμός είναι πολιτική, το να εκφράζεις τις απόψεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πολιτική. Έχω πει ότι από τα θεωρεία της Βουλής που έχω υπάρξει, με χαρά θα κατέβαινα στα έδρανα».

Στην ερώτηση με ποιο κόμμα θα προτιμούσε να συνεργαστεί απάντησε «σίγουρα με κάποιο στο δημοκρατικό τόξο. Σε μια εποχή που ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο λαϊκισμός ανεβαίνει, η αριστερά με το φιλελεύθερο χώρο πρέπει να συνασπιστούν όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και να είναι κοντά».

Σύμφωνα με τον ίδιο «κάθε κόμμα που θα εντάξει ένα ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ άτομο, ένα άτομο με την μαχητικότητα που διακρίνει εμένα, σίγουρα θα είναι κέρδος και για εκείνο και θα δείξει ότι η Ελλάδα πάει μπροστά».

Shares