Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ! Έρχεται 10ήμερο ΦΩΤΙΑ για τους Θεσσαλονικείς…


Ο ΠΑΟΚ έκανε το 4/4 στη Super League και πέρασε, τουλάχιστον μέχρι την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το 2-0 επί της ΑΕΚ έφερε πολλά χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, καθώς οι τρεις βαθμοί ήταν μονόδρομος, προκειμένου να… εξαφανιστεί το χάντικαπ δύο βαθμών απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» από την αφαίρεση βαθμών. Η εκτελεστική δεινότητα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που όμως δεν έχει πολύ χρόνο για πανηγυρισμούς…

Κι αυτό γιατί μπήκε σε ένα δεκαήμερο-«φωτιά» με τρία πολύ μεγάλα παιχνίδια. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη στην Τούμπα (19:00) απέναντι στον Άρη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου. Και παρότι το ματς αυτό δεν κρίνει τίποτα, το όνομα του αντιπάλου δεν επιτρέπει στον «Δικέφαλο του Βορρά» να το αντιμετωπίσει ως ένα απλό παιχνίδι. Και φυσικά ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα (20:30), αλλά και την επόμενη Πέμπτη η κρίσιμη αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (22:00) στη Λευκορωσία για το Europa League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι δεδομένο πως τουλάχιστον στο ματς με τον Άρη θα κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το χθεσινό ντέρμπι. Θέση βασικού διεκδικούν οι Χατσερίδης, Τόσκα, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Καρέλης και Ακπόμ.
sport-fm.gr

Shares