Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΧΑΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη! ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ συμβασιούχοι πέταξαν αυγά και γιαούρτια στον Σκουρλέτη…

Απόλυτος ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι με τους 450 απολυμένους συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και με τους χιλιάδες συναδέλφους τους παρατασιούχους που…απολύθηκαν μετά την 31η Μαρτίου οπότε και δημοσιοποιήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κατά τη σημερινή συνάντηση με εκπροσώπους τους.

Σύμφωνα με απολυμένους συμβασιούχους που μίλησαν, οργισμένοι από τη στάση του κ. Σκουρλέτη, στην aftodioikisi.gr «ο υπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε κυνικός και απόλυτος λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι για εσάς». Τον υΠΕΣ κατήγγγειλε με ανακοινωσή του και το Συνδικάτο ΟΤΑ.

Μετά από αυτό κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, αποχωρώντας πέταξαν αυγά και γιαούρτια στην είσοδο του υπουργείου Εσωτερικών και στη συνέχεια όλοι μαζί πραγματοποίησαν πορεία στην Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, από την κινητοποίηση απείχε η «γαλαζοπράσινη» ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία δεν έχει ακόμη βγάλει ούτε μία ανακοίνωση για τους απολυμένους συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι συμβασιούχοι στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή, όπου αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με εκπρόσωπους των πολιτικών κομμάτων εκτός της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τους συμβασιούχους, πλην του ΚΚΕ, τα υπόλοιπα κόμματα τους ανέφεραν ότι δεν μπορούν να μονιμοποιηθούν γιατί μια τέτοια κίνηση έχει κριθεί αντισυνταγματική από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
aftodioikisi.gr

Shares