Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΧΑΜΟΣ στην εκπομπή της Σάσα Σταμάτη από τη δήλωση της Δήμητρας Παπαδοπούλου: «Είστε μια από τα ίδια»… (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνέντευξη στην Δήμητρα Παπαδοπούλου πήρε η Σάσα Σταμάτη εν όψει της καλοκαιρινής περιοδείας της με την παράσταση «Μαντάμ Σουσου». Λίγο πριν το τέλος της, η Δήμηρα Παπαδοπούλου πήρε το μικρόφωνο από τα χέρια της παρουσιάστριας του Ooh la la για να σημάνει το τέλος της συνέντευξης.
«Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας αποχαιρετήσουμε…». «Μας έχεις δει;» ρώτησε η Σάσα Σταμάτη. «Βλέπω κάτι επαναλήψεις αργά το βράδυ…». «Σου αρέσουμε; Αλήθεια!». «Αλήθεια; Είστε μια από τα ίδια.» «Τι θα ήθελες να αλλάξουμε;». «Τώρα θα σου τα πω; Να μην κάνεις τις τετριμμένες ερωτήσεις».

«Πολύ ωραία! Είναι μια και μοναδική και μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει, γιατί μπορεί», απάντησε η Σάσα Σταμάτη. Προβάλλοντας το βίντεο στο Ooh la la ο Δημήτρης Μηλιόγλου σχολίασε: «Έχει δίκιο είμαστε μία από τα ίδια, αλλά θέλω να παρακαλέσω τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση να έρθουν και να την κάνουν και να μην την σνομπάρουν.»

«Πιάνω τον εαυτό μου να ρωτάω τα ίδια. Κι εγώ συμφωνω για αυτό και το έβαλα στο βίντεο γιατί δεν θέλω να κόβονται πράγματα που ίσως να μην είναι τα καλύτερα για εμάς» συμπλήρωσε η Σάσα Σταμάτη. «Έχει απόλυτο δίκιο, ας έρθουν οι άνθρωποι οι οποίοι είναι οι πρωτοποριακοί στην ελληνική τηλεόραση, ας μην την σνομπάρουν και ας την αναβαθμίσουν. Από τον καναπέ μου εύκολα κάθομαι, σε βλέπω και σου λέω είσαι μια από τα ίδια», συνέχισε ο Δημήτρης Μηλιόγλου. «Μα δεν είναι τύπος του καναπέ», αντέδρασε η Σάσα Σταμάτη, ενώ τις ενστάσεις τους ανέφεραν και η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Παναγιώτης Τάτσης.

https://www.youtube.com/watch?v=PkpKZU3Y8cA

zappit.gr

Shares